donderdag 8 november 2012

Hoe nu verder, Rhonda?

Zo'n anderhalve jaar geleden startte Hans de Help me, Rhonda-blog. Over de productie van Rhonda, een mogelijke stripcommunity, de mogelijkheden voor een uitgave in eigen beheer en nog heel veel meer.
Inmiddels weten we dat Rhonda vanaf begin januari 2013 in Eppo voorgepubliceerd. Maar daarna? Een kleine week geleden maakte Hans op de Help me, Rhonda-blog de tussenbalans op. Over de blog, de productie en de publicatie. Hoe staat het daar allemaal mee en wat is er van al die plannen terechtgekomen? En vooral hoe nu verder, in het bijzonder met het oog op een mogelijke albumpublicatie?  Een uitgave in eigen beheer, een klassieke uitgever of een tussenvorm?

En hoe denken de lezers van de Help me, Rhonda-blog daarover? Want inmiddels is er naar aanleiding van de bewuste blogpost onder de titel "Oproep aan JOU, blogvriend" een flinke discussie gaande.
Je leest het allemaal op de Help me, Rhonda-blog (http://hmrcomic.blogspot.nl/) van Hans. Maar het fraaie tekenwerk (in kleur!) waarmee deze post geillustreerd is mag natuurlijk ook op deze blog niet ontbreken. Bij deze!

Geen opmerkingen: