woensdag 6 mei 2009

Poppetjes tekenen in Knokke

A.s. zondag 10 mei zijn bijna alle grote Eppo-stripauteurs aanwezig op het Stripfestival Knokke-Heist. Tekenaars als Daan Jippes, Henk Kuypers, Eric Heuvel en Dick Heins. Alleen, naar ik begrepen heb, geen Martin Lodewijk en in tegenstelling tot de aankondiging op de site van het stripfestival Knokke-Heist ook geen Hans. Hans tekent dit weekend namelijk vrolijk door aan het vervolg van ‘Een overval in de lucht’ en krijgt ook nog Jan en Karin van Jakari Productions op bezoek voor de langverwachte fotosessie voor Draw & Shoot 2
Wie er in Knokke wel is, is onze eigen uitgeverij Boumaar. Uiteraard met alle Bob Evers albums, inclusief onze nieuwste album ‘De strijd om het goudschip’ , boekenleggers en prenten en alles wat we nog aan andere leuke dingen kunnen meenemen.
En wie dat wil krijgt natuurlijk een leuke tekst en/of een handtekening in de albums of op de prenten en de boekenleggers.
Ook alle tot nu toe verschenen Eppo’s zijn verkrijgbaar in Knokke met daarin de eerste 8 afleveringen van ons nieuwe Bob Evers ‘Een overval in de lucht’. Voor wie een nummer gemist heeft of nog graag abonnee wil worden. En mocht je graag een gesigneerde Eppo willen hebben, dan zullen alle aanwezige Eppo-auteurs natuurlijk van harte signeren. Dit kleine feestje vindt plaats bij en in de buurt van uitgeverij Boumaar. En met reden, want de Eppo die vanmiddag bij de abonnee’s binnenvalt, bevat ontzettend goed nieuws voor de echte stripliefhebber.
We hopen jullie aanstaande zondag weer allemaal te mogen begroeten. Tot ziens in Knokke!


Stripfestival Knokke-Heist 2009

Zondag 10 mei 2009

Van Bunnenplein en Zeedijk

8300 Knokke-Heist

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Signeersessie: vanaf 14.00 uur

Toegang: geheel gratis!

Info: http://www.stripfestivalknokkeheist.be/

Geen opmerkingen: