woensdag 25 februari 2009

Poppetjes tekenen in Breda

(Foto: Herman Schreurs)


Aanstaand weekend is het eindelijk zover: de eerste grote Stripbeurs van Breda. Met ongeveer alle tekenaars en schrijvers van Stripblad Eppo, de uitreiking van de Strippublieksprijs, het NK Striptekenen voor de jeugd en diverse boekpresentatie. En natuurlijk zijn Hans en ik ook aanwezig.
A.s. zaterdag signeren we in elk geval bij Eppo Stripblad en natuurlijk ook bij onze eigen uitgeverij Boumaar. Tijdstippen nog niet precies bekend, maar laten we maar zeggen: als Hans gearriveerd is en zijn eerste kop koffie op heeft. En vanzelfsprekend hebben dan al onze albums bij ons, de Bob Evers prenten, boekenleggers, giclée’s, de gloednieuwe Eppo, het speciale Eppo-handtekeningenboekje met exclusieve tekeningen van alle aanwezige tekenaars en wat al niet meer. We hopen jullie dan ook a.s. zaterdag weer allemaal te mogen begroeten. Tot ziens in Breda!

Stripbeurs Breda

Zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009

Schaats- en Racketcentrum Breda

Terheijdenseweg 500

4826 AB Breda

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bob Evers signeersessies: zaterdag 28 februari 2009

Info: http://www.stripbeurs.com/

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Frank,
Ben je zondag ook van de partij? Ik wou eens kijken of ik dan een gesigneerd exemplaar van het laatste album kon kopen :-) Zaterdag moet ik namelijk (net als jij natuurlijk) hard werken.