woensdag 26 november 2008

Poppetjes tekenen in Rotterdam: het Sinterklaas-feestelijke slot van de Strijd om het Goudschip- tournee

Stripelmagazine (http://www.stripelmagazine.be/) vermeldde het vorige week al: we gaan dit jaar nog één keer signeren! Speciaal voor pakjesavond zijn Hans en ik a.s. zaterdagmiddag 29 november te gast bij Stripwinkel Dick Bos te Rotterdam. Voor iedereen, inclusief de goedheiligman en zijn Pieten, die nog graag een gesigneerd Bob Evers album wil bemachtigen of dat cadeau wil geven met de feestdagen, zullen we zoveel mogelijk albums voorzien van tekst, tekening en handtekening.


Naast ons nieuwe album “Bob Evers 4: De strijd om het goudschip” hebben we natuurlijk ook alle hardcover en softcover-edities van onze eerdere albums bij ons. Bij ieder album krijg je een gratis boekenlegger cadeau en voor wie dat wil wordt het gesigneerde album verpakt in prachtig Sinterklaaspapier. En mocht je wat langer moeten wachten op een tekening van Hans, dan staat er voor iedereen ook een hapje en drankje klaar. Kortom, we sluiten onze “Strijd om het Goudschip”-tournee feestelijk af bij Stripwinkel Dick Bos. Mis het niet!
Tot ziens bij Dick Bos!

Bob Evers bij “Dick Bos”

Zaterdag 29 november 2008

Van 14.00 uur tot 17.00 uur

Stripwinkel Dick Bos

Burgemeester Baumannlaan 119a

3043 AJ Rotterdam

Info: http://www.stripwinkeldickbos.nl/

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zeg Frank, jij geeft die zelf-de- Bob-Eversstrip-tekenen-workshops ook lekker de ruimte op deze blog!

Had je niet even één dagje kunnen wachten met je volgende berichtje, zodat de fans en stripmakers in opleiding de cursus ook kunnen vinden?

Hans van Oudenaarden zei

Misschien is het een idee om de workshop-posts ook nog even ergens anders bij elkaar te zetten. Op een spin-off blog. Ik zal er es naar kijken . . .

Frank Jonker zei

Ha Anoniem,

Normaal geef ik die lessen ook de ruimte, hoor. Kijk het maar na bij de eerste twee lessen. Maar nu kon het echt niet anders. Anders had ik, zoals je ziet, pas nu weer tijd gehad om iets op de blog te zetten (of te reageren :-). En dat was wel erg kort dag geweest voor een signeersessie.

En Hans, je kunt de posts op deze blog ook labelen, bijvoorbeeld met 'workshop'. Kan iedereen ze zo te voorschijn toveren aan de hand van het label.:-)

Hartelijke groeten,

Frank