woensdag 12 november 2008

Brabant Strip Magazine interview

De termijn voor de Bob Evers prijsvraag is verstreken, de prijswinnende door Hans en mij gesigneeerde albums verstuurd en het nieuwste nummer van Brabant Strip Magazine, nummer 161, is intussen bij alle leden van Brabant Strip in de bus gevallen.
Met trots en met speciale dank aan Joop Schreurs presenteren we dan ook: het Bob Evers interview uit Brabant Strip Magazine 160.


Aan de prijsvraag kun je helaas niet meer meedoen, maar hopelijk doen we toch een groot een plezier met dit interview, beste bloglezer.
Brabant Strip Magazine heeft overigens al twee keer een interview rond Bob Evers gepubliceerd. Het allereerste artikel stond in Brabant Strip Magazine 128, het tweede in nummer 140 en ook die beide keren werden we geinterviewd door Brabant Strip-reporter Joop Schreurs (http://www.joopschreurs.nl/)
Helaas zijn deze nummers en ook nummer 160 niet los in de winkel te koop. Maar voor 20 euro per jaar ben je al lid van Brabant Strip (http://www.brabantstrip.be/), krijg je 10 nummers van Brabant Strip Magazine van 2008, inclusief het Bob Evers nummer, het stripblad P@per en het vakantie-album (zolang de voorraad strekt), gratis thuisgestuurd.
Heel veel plezier tot de volgende keer!

Geen opmerkingen: