dinsdag 19 september 2017

Signeren op Slot Loevestein: De presentatie van de softcover en de Dossier Editie van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex

Aanstaande zaterdag 23 september vindt op Slot Loevestein de officiele presentatie plaats van zowel de softcover als de Dossiereditie van De Sibylle-codex, het tweede verhaal van Hel. Van 13.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom in de Piekenierskamer op Slot Loevestein.


Om 13.00 uur reiken we de officiele eerste exemplaren van het album uit aan respectievelijk Annemarie van Amstel, Sunny Jansen en René Verhulst die alle drie ook een rol hebben gespeeld bij de totstandkoming van dit album.

Ter gelegenheid van de presentatie heeft Danker Jan een exclusieve prent gemaakt, die we inmiddels genummerd en gesigneerd hebben in een oplage van 100 exemplaren. De prent is gratis bij de Dossier editie of los te koop voor € 5,-. Daarnaast verschijnt er ook nog een mini-boekje met de diverse stadia van de cover van de strip.

Ook dit boekje zit gratis bij de  Dossier Editie of is los te koop voor € 2,-.Zowel de prent als het mini-boekje zijn ALLEEN deze middag verkrijgbaar! Tot 16.00 uur proberen we voor iedereen die dat maar wil de albums te voorzien van een handtekening of een tekening. Voor wie zeker wil zijn van een of meerdere boeken is het raadzaam dit vooraf even te laten weten. Dat kan via info[at]dankerjan.nl of frankj[at]hetnet.nl, maar je kunt uiteraard ook reageren via dit blog. Wie voor ons komt, mag gewoon gratis de vesting in. Alleen als je voor of na de presentatie nog het kasteel wilt bezichtigen dien je wel entree te betalen. We hopen jullie zaterdag allemaal te begroeten.
(Illustraties en foto's: Danker Jan Oreel)
 
De avonturen van Hel op Slot Loevestein

Zaterdag 23 september 2017

Slot Loevestein

Piekenierskamer

Loevestein 1

5307 TG Poederoijen

Van 13.00 uur tot 16.00 uur

Toegang Piekenierskamer: geheel gratis.

Info: https://www.slotloevestein.nl/

Geen opmerkingen: