vrijdag 15 september 2017

De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex, nu in de winkel!!!

Hot news en een totale verrassing. Sinds gistermiddag melden diverse stripwinkels dat ze het nieuwe album van Hel 'De Sibylle-codex in huis hebben. Danker Jan stuurde me gisteravond per mail nog deze foto. Jawel, ook Het Paard van Troje in Goes, waar we over een aantal weken gaan signeren, heeft De Sibylle-codex in huis.

En vanochtend heb ik zelf het gloednieuwe Hel-album kunnen doorbladeren bij De Stripspecialist in Breda, waar we in november komen signeren. Kortom, vanaf nu is de softcovereditie van het tweede album van De avonturen van Hel 'De Sibylle-codex' officieel verkrijgbaar. Waarin Hel samen met haar nieuwe vriendin Julia het eerste dossier van Raz Fadraz uitzoekt. Met Artemis op hun hielen. Wie alle drie de boeken van de Sibylle-codex bezit en ze op de juiste manier weet te lezen kan de toekomst voorspellen en zo de rijkste en machtigste persoon op aarde worden.
(Illustraties en foto: Danker Jan Oreel)

Of Hel en Julia erin slagen het derde van de Sibylle-codex uit handen van Plot en zijn handlangers te houden, lees in dit tweede album van De Avonturen van Hel, dat Danker Jan en ik volgende week op Slot Loevestein ten doop zullen houden. En daar presenteren we ook de Dossier Editie van de Sibylle-codex.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: