zondag 17 september 2017

De Loevestein-miniboekjes

Na de speciale prent voor onze presentatie van het tweede album van De Avonturen van Hel, De Sibylle-codex, is nu ook het speciale mini-boekje klaar. Danker Jan plaatste er afgelopen vrijdag dit bericht over op zijn Facebookpagina en kondigt daarbij ook meteen het verschijnen van de softcover-editie van De Sibylle-codex aan:

(Foto: Danker Jan Oreel)
Ik heb nu de miniboekjes ook binnen. 100 exemplaren en net als de prent gratis bij de Dossier editie van de Sibylle-codex tijdens de presentatie van dit album op zaterdag 23 september in Slot Loevestein.
Inmiddels is de softcover (ietwat tot mijn verrassing) al in alle (strip-)winkels te koop. Dus... wie niet tot volgende week kan wachten speert morgen al naar de stripspeciaalzaak!

Over een paar dagen lees je alle info over onze albumpresentatie op Slot Loevestein op dit blog en op de Facebookpagina van Danker Jan.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Aftellen dan maar....wordt weer een goedgevuld weekend. Eerst Loevestein (hopelijk op de racefiets erheen, verwachtingen zijn goed), daarna misschien nog een toefje burendag en vervolgens nog ff werken bij ADO- Sparta. Op zondagochtend dan verder werken aan de benodigde kilometers en conditie voor de Halve Marathons van Terschelling en Monster in November... Zondagmiddag wordt een relaxmomentje met recent leesvoer schat ik zo in.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Inderdaad, een goed gevuld weekend. Gelukkig wel allemaal leuke dingen. En het weer voor zaterdag is gelukkig ook goed.
Ik wens je alvast een heel goede fietstocht en sowieso tot ziens op Slot Loevestein.
En voor zondag alvast weel succes met de training en veel plezier met al het nieuwe leesvoer. :-)

Hartelijke groeten,

Frank