woensdag 9 november 2016

Stem op Max Miller en Hel!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Eppo-enquete. Sinds deze week kun je via deze link weer je mening geven over alle strips die het afgelopen jaar in Eppo stonden. Waaronder Max Miller en Hel.
(Illustratie: IJsbrand Oost) 

Met het nieuw verschenen album "Schaduwspel' en een gloednieuw Max Miller-verhaal op komst en de voorpublicatie van het nieuwe Hel-verhaal 'De Sibylle-codex' waarvan volgend jaar het album zal verschijnen, willen we jullie vragen om Max en Hel hoge punten en liefst natuurlijk een 10 en daarmee het predikaat 'Topstrip!' te geven, zodat we ook de komende jaren weer nieuwe verhalen in Eppo kunnen blijven voorpubliceren. We zouden jullie er heel dankbaar voor zijn.

(Illustratie: Danker Jan Oreel)

Op Rhonda en Bob Evers  kun je helaas niet stemmen in deze nieuwe Eppo-enquete, simpelweg omdat Hans het afgelopen jaar geen nieuwe voorpublicatie in Eppo had. Maar gelukkig is er de laatste pagina van de Eppo-enquete waarop je alles kwijt kunt wat je verder nog kwijt wilt aan de Eppo-redactie. Dus als je toch gaat stemmen, laat ajb dan op de laatste pagina van de Eppo-enquete ook even weten dat je Rhonda en Bob Evers, ofwel het werk van Hans, graag terug wilt zien in Eppo. Hans is momenteel druk bezig met  Rhonda deel 3, dus het loont zeker de moeite. Dank jullie wel alvast voor jullie stem!

Geen opmerkingen: