vrijdag 25 november 2016

Eppo 24-2016

De avonturen van Hel worden vervolgd in de zevende aflevering van  'De Sibylle-codex' op pagina 10 en 11 van de nieuwe Eppo (nr 24-2016). Hel begint aan haar baantje in de universiteitsbibliotheek. Dodelijk saai voor de gewezen zakkenrolster, maar de enorme hoeveelheid informatie die in de bibliotheek te vinden is, weerhoudt haar er van al na een dag weer te stoppen. Bij thuiskomst maakt ze kennis met haar nieuwe kamergenote, Angelo's nichtje Julia. Of wel, haar nieuwe 'partner in crime' zoals Danker Jan Julia op zijn Facebookpagina noemt .
Julia, die geschiedenis studeert, weet behoorlijk wat van kunst.

 (Illustraties: Danker Jan Oreel)

Wat Artemis betreft denkt ze er net zo over als Hel. En Julia weet met behulp van haar laptop heel wat info boven water te vissen over Raz Fadraz en zijn dossiers, niet wetend dat Hel wat dat betreft een grote verrassing voor haar in petto heeft. Maar dat is iets voor de volgende Eppo. Ook van deze aflevering zijn zowel het scenario als de tekeningen van de hand van Danker Jan.
Hel komt ook nog even aan bod in rubriek Eppo Mail op pagina 47 van de nieuwe Eppo. Het feit dat Hel met twee pagina's per twee weken in Eppo wordt voorgepubliceerd maakt het voor sommige lezers lastiger om te volgen. De redactie van Eppo geeft uitleg over waarom we toch nu gestart zijn met de voorpublicatie en heeft nog een goede tip. En uiteraard doen we er alles aan om de kleine voorsprong die we nu hebben op de voorpublicatie wat te vergroten, zodat we wellicht in 2017 ook afleveringen van drie pagina's in Eppo kunnen voorpubliceren.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: