maandag 1 december 2014

De nieuwste publicaties

Het is week van Pakjesavond en dus staan ook diverse tijdschriften deze week helemaal in het teken van Sinterklaas. Zoals bijvoorbeeld de nieuwste Donald Duck (nr 49-2014), waar de Sint en zijn Pieten in vele verhalen hun opwachting maken. Zoals bijvoorbeeld in het Grote Boze Wolf verhaal op bladzijde 25 t/m 29 waarvoor ik begin dit jaar het scenario schreef. Midas komt op het idee om zichzelf te vermommen als Sinterklaascadeau om zo eindelijk de biggetjes te kunnen verschalken. Helaas moet dat zogenaamde Sinterklaascadeau nog wel een hele weg afleggen van het Wolven- naar het Biggenhuis en valt het onderweg in handen van bepaalde lieden voor wie dit cadeau zeker niet bedoeld was. Het verhaal werd getekend door de Nederlandse tekenaar Bas Heymans.

De nieuwe Eppo (nr 24-2014), maar daarin wordt in op bladzijde 46 bij de Stripagenda 2013 wel aandacht besteed aan de tentoonstelling ter gelegen van mijn 25-jarig scenaristenjubileum.

(Foto: Joop Schreurs)

Tegelijkertijd meldt Eppo dat ik volop bezig ben met het schrijven van het volgende Max Millerverhaal. En dat klopt helemaal. Sterker, ergens later vandaag hoop ik de tweede versie van het scenario rond te hebben en dan is het IJsbrands beurt om het verhaal aan te vullen met nieuwe ideeen, suggesties en alles wat het verhaal nog beter kan maken.


En over Max Miller gesproken, op bladzijde 31 vind je de uitslag van de Eppo Enquete 2014.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Max scoort daarin een 7,1. Ruim voldoende dus. En daarom iedereen die ons de afgelopen weken van een mooi cijfer in de Eppo Enquete heeft voorzien, heel hartelijk bedankt allemaal. En natuurlijk gaan wij ons uiterste best doen om de verhalen nog beter, mooier en spannender te maken, zodat we ook de komende jaren nog vele Max Miller strips in Eppo kunnen voorpubliceren.

Geen opmerkingen: