vrijdag 19 oktober 2012

Stem op Bob!!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Eppo-enquete. Sinds deze week kun je via http://www.eppostripblad.nl/enquete/enquete.php?page=1 je mening geven over de strips uit de bijna afgelopen jaargang van Eppo. En nu had ik jullie willen vragen om Bob Evers, Rhonda en Max Miller een 10 en daarmee het etiket '"Dit wordt een klassieker!' te geven, maar helaas stonden deze strips niet of nog niet in de afgelopen jaargang. Gelukkig is er de laatste pagina van de Eppo-enquete waar je alles kwijt kunt wat je verder nog aan de Eppo-redactie wilt laten weten. Dus als je toch gaat stemmen, laat dan alsjeblieft even weten dat je volgend jaar graag Bob Evers, Max Miller en Rhonda in Eppo wilt zien verschijnen. We zouden jullie er erg dankbaar voor zijn. En het zou natuurlijk ook erg leuk als we in 2013 de voorpublicaties van alledrie deze strips zouden terugzien in Eppo.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zeg Frank. Bob Evers en Rhonda tegelijk in Eppo. Is dat haalbaar voor de tekenaar?
Puppy from hell in Eppo lijkt me ook wel wat trouwens.
Alles van Hasn van Oudenaarden.

Bas

Frank Jonker zei

Ha Bas,

Allebei tegelijk zal inderdaad niet gaan.:-) Maar wat dacht je van Rhonda in het begin van 2013 (de voorpublicatie start immers volgende maand al) en Bob Evers aan het eind van het jaar in Eppo? Of dat echt gaat lukken, daarvoor ligt de beslissing natuurlijk helemaal bij Hans.
En Puppy from Hell in Eppo? Van mij mag het. Graag zelfs. Maar ik heb begrepen dat de kans daarop op dit moment jammer genoeg niet zo heel groot is. Maar wie weet wat er in de toekomst nog verandert...

Hartelijke groeten,

Frank