vrijdag 21 september 2012

Win een gastrol in Max Miller!

De vaste Eppo-lezers weten het vast al. Ter gelegenheid van het 100ste nummer organiseert Stripblad Eppo een waanzinnige cameo-veiling, waarvan de opbrengst bestemd is voor Kika, een organisatie die zich inzit voor kinderen met kanker. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat één van de strips waarop je kan bieden Max Miller is. Met andere woorden, dat je dus een gastrol kunt spelen in het Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen',  het verhaal dat op dit moment door IJsbrand getekend wordt. Hieronder de complete post  van IJsbrand hierover, zoals die ook op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) te vinden is.  
Ja. je leest en ziet het goed:  je kunt een gastrol winnen in het nieuwe Max Miller verhaal 'De orde van de Blauwe Steen!
Ter gelegenheid van het 100ste nummer van Eppo Stripblad wordt een speciale veiling georganiseerd waarin je een gastrol kunt winnen in één van de Eppo Strips. En het is niet zomaar een veiling, de hele opbrengst is voor een goed doel en gaat naar de Stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als KiKa .
(Illustraties: Ijsbrand Oost)

Nou is in Eppo 23 de voorpublicatie van het nieuwe Max Miller verhaal nog niet gestart. Maar daar hebben we een oplossing voor gevonden:  speciaal voor deze Eppo maken Frank en ik alvast een grote plaat uit het nieuwe verhaal (met een twist, maar wat dat is blijft nog even een verrassing) waarin jij een gastrol kunt spelen. En als slagroom op de taart zul je later, als het verhaal in Eppo wordt voorgepubliceerd, je volledige gastrol kunnen lezen!

De veilig wordt gehouden op de site van Catawiki. Van 21 (vanaf 12.00 uur) t/m 27 september (12.00 uur) kun je een bod doen op een gastrol in de strip van je keuze, en natuurlijk hopen Frank en ik dat je zult bieden op een cameo in 'De Orde van de Blauwe Steen. Voor het doen van een bod op een cameo in Max Miller: klik HIER!
Maar natuurlijk geven we je ook graag de kans op één van de andere gastrollen te bieden. De volledige lijst met cameo's is HIER te vinden.
En mocht je niet willen bieden op een rol, maar Kika wel een warm hart toedragen, dan kun je Kika ook direct steunen via de speciale knop op de veiligsite.

Veel succes met bieden en wie weet speel jij straks een rol in het volgende Max Miller verhaal!

Geen opmerkingen: