donderdag 25 augustus 2011

In voorbereiding...

Het wordt ineens dringen op deze blog. Want behalve die die prachtige Vano-making of-prenten hieronder (te reserveren via deze blog) is er nog meer ‘breaking news’. Eind vorig jaar kreeg collega-Duck-scenarist Jan Kruse al zijn eigen Grappigste Avonturen-album (nr 31), begin dit jaar viel deze eer ook collega-scenarist Evert Geradts (nr 32) ten deel, en volgende week, 1 september, komt er weer een scenaristenalbum uit in deze reeks en wel:

De Grappigste Avonturen van Donald Duck nr 34!!!


(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)

Volledig gevuld met Duckverhalen geschreven (of medegeschreven) door… eh… diezelfde scenarist die ook de stripscenario’s voor de Bob Evers albums 1 t/m 5 heeft geschreven. Verkrijgbaar vanaf 1 september!
Maar dat is niet alles. Je kunt het album namelijk ook winnen. Tot en met 8 september kun je op site van Donald Duck meedoen aan een prijsvraag rond dit album:

http://www.donaldduck.nl/wedstrijden/162

Daarvoor hoef je enkel de vraag te beantwoorden: Hoe heten Kwik, Kwek en Kwak in Denemarken? En wellicht win je dan dit gloednieuwe Donald Duckalbum. Vooralsnog ongesigneerd, maar mocht je winnen, dan zet ik er op de Stripbeurs van Breda met alle liefde en plezier een tekst, handtekening en Ducktekeningetje in!

En als we dan toch bezig zijn met aankondigingen, deze cover trof ik aan op de site van Brabant Strip (http://www.brabantstrip.be/). P@per nummer 16, met een echte Puppy from Hell-cover. Te verschijnen in september. Met naar we mogen aannemen, niet alleen Puppy from Hell op de cover, maar ook in het blad. En wellicht ook nog een van de GRNVLD-stripfabels. Hou ‘m in de gaten dus, P@per nummer 16!
En last but not least, deze drie gloednieuwe prenten van Hans: de Vano-Morphoses. Te verschijnen op 10 en 11 september tijdens de Stripbeurs Breda. Verkrijgbaar bij Hans voor een betaalbare prijs op de Kunststripbeurs in het Graphic Design Museum. Alleen, die oplage Hans? Het lijkt wel of ze steeds lager worden. Zo wordt het toch nooit wat met die stripcommunity? Neem een voorbeeld aan Henk Kuypers. Ook allemaal beperkte oplage, maar wel voldoende om alle die-hard fans van iets heel moois te voorzien. Vooruit, Hans, niet te bescheiden. Omhoog met die oplage. En beste bloglezers, help even mee. Reserveer nu alle drie die prenten bij Hans en laat Hans zien dat er veel meer dan tien mensen belangstelling hebben voor zijn speciale uitgaves. Hoger, die oplages. High, high, up in the sky!!!


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb ze al gereserveerd, Frank :)
Groetjes, -J-.

Otto zei

Tja, de prijs van de prenten ontbreekt en om nu een bank te moeten beroven voor 3 prenten?!
Die duck wil ik zeker hebben. Proficiat met deze eervolle uitgave. Kom ik in Breda langs om die te laten signeren en zie ik je morgen op de beurs in Valkenswaard (bij leven en welzijn) voor de paarden.

Daan van den Bos zei

Hans,

graag voor mij ook een setje! Ziet er tof uit, maar Otto heeft gelijk .... moet ik me zorgen maken over de prijs?

Daan

Frank Jonker zei

Ha -J-, Otto en Daan,

@ -J- en Daan, namens Hans dank voor de bestelling.

@Otto, Tja, je hebt helemaal gelijk. Het was inderdaad wel handig geweest als Hans ook een prijs had genoemd. En het is ook helemaal Hans zijn eigen project, dus ik kan je de exacte prijs helaas niet vertellen, behalve dat 'betaalbaar' dan. :-)
Wat betreft de albums ben je van harte welkom. Ik ga ze met veel plezier voor je signeren. En voor die extra stoel wordt uiteraard ook gezorgd. :-)

@ Daan, volgens mij hoef je nog geen zorgen te maken.:-) Ik ga er zelf vanuit dat het 'betaalbaar' betekent dat de prenten niet veel duurder of goedkoper zullen zijn dan de Rhonda-prent van Kampen (was 10 euro). Ik denk dat Hans binnenkort wel een nieuwe post op deze blog plaatst met de juiste prijs en alle verdere info rondom zijn nieuwe prenten. Heeft ie nog een weekje of twee de tijd voor, dus even afwachten maar...

Hartelijke groeten,

Frank

Hans van Oudenaarden zei

@ Otto, @ Daan, @ Frank:
Dank voor jullie interesse en excuus voor de onduidelijkheden over prijzen. (Even negen dagen Midden Bohemen gewandeld.)
Spul vanmorgen bij de drukkers opgehaald. De "morphoses" moeten 7,50 euro gaan kosten (setje van drie voor 20,-- euro), die "gicleƩ" kost 30,-- euro.
Ik maak er nog wel even een posting van.