donderdag 9 september 2010

Stem op Bob!

“De lezers? Die moet je nooit vragen wat je willen!” zei Rene Goscinny in zijn functie van hoofdredacteur van Pilote. Zo staat althans te lezen in de Goscinny-biografie van Pascal Ory.
Maar tijden veranderen en bij een blad als Eppo vraagt men ieder jaar de mening van de lezers. Vanaf deze week kun je op de Eppo-site (http://www.eppostripblad.nl/) weer meedoen met de jaarlijkse enquête. En nu zou ik jullie graag willen oproepen om vooral Bob Evers de 10 punten en daarmee het etiket ‘Klassieker!’ te geven. Maar helaas staan klassieke avonturenstrips als Bob Evers en Havank niet in de enquêtelijst, simpelweg omdat er van deze series dit jaar nog geen nieuwe verhalen in Eppo verschenen zijn.

Gelukkig is er de laatste pagina van de Eppo-enquête waar je alles kwijt kunt wat je verder nog aan de Eppo-redactie wil laten weten. Dus mocht je gaan stemmen, laat dan alsjeblieft ook even weten dat je de Bob Evers strip en het tekenwerk van Hans volgend jaar weer graag terug wil zien in Eppo. En als je dan toch bezig bent, misschien nog een verzoekje of dan ook Puppy from Hell volgend jaar in Eppo gepubliceerd kan worden? Kwaad kan het niet en wij zouden jullie er in elk geval erg dankbaar voor zijn.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Is er ook iemand die naar Houten gaat en die voor mij de speciale Bob Evers prent wil kopen en opsturen?? Helaas moet ik werken 25september en kan dus niet naar de enige plaats toe waar de prent te koop is. Uiteraard gebeurt e.e.a. tegen vergoeding en vooraf aan de verzending!
Groet,Stef

p.s. ik ga ook stemmen op Bob

Anoniem zei

hallo Frank,
Net op de Eppo site geweest en gedaan wat je schreef :)
En Stef: is prima hoor, wil het wel doen.
Groetjes, -J-.

Otto zei

Je bent te laat, de enquete heb ik al ingevuld, en uiteraard Bob en Pup genoemd.
Zien we in de toekomst Robin en Nell in een cameo in Bob Evers terug? Zou wel leuk zijn!

Hans van Oudenaarden zei

Hee Otto!

Heb ik al stiekem gedaan: Nell-cameo op de Boekenhalte-prent.

Anoniem zei

Hallo -J-
Dat zou prachtig zijn als je dat voor me wil doen!
E.e.a zouden we kunnen bespreken?
shaagsma@home.nl
Groet Stef

Frank Jonker zei

Ha Stef, -J- en Otto (en alle anderen die gestemd hebben),

Heel hartelijk bedankt voor jullie stem!

Hartelijke groeten,

Frank