donderdag 30 september 2010

Kinderboekenweek ?

Het is weer gelukt! Ons vijfde BE-strip-boekje is veilig de wereld in! Misschien heb je het zelfs al in je kast staan, blogmakker! En? Wat vind je er van? Frank heeft weer klassiek en uitgebreid bericht. De BE-toernee is begonnen!

Maar nu eerst dit:
 
Vanwege de Kinderboekenweek gaan er ook nog allerlei andere zaken loos. Op zondag 10 oktober ga uw striptekenaar  een "masterclass" striptekenen geven in de "Speeldoos" in Baarn! Schrijf uzelf (of uw kroost) vooral in, blogvriend! De dag daarna gaan Frank en ik ons ook nog, in onze hoedanigheid van stripartiesten, ook weer vanwege die week, laten interviewen op twee scholen in Naarden! Zeer benieuwd!
En dan ook nog, op de site van de Hilversumse bieb, in het kader van die Kinderboekenweek, een paar weken lang een dagelijkse voorpublicatie van onze "Puppy from Hell".

Onderstaande logo voor "Agility World" werd trouwens gemaakt door Esther Langius, de fokker van onze collie "Nell". Stuurde ze me vorige week op!
Dat hondje, helemaal in het hart van dat logo, zonder globe, podium en rozetje, dat heb IK ooit nog es voor haar getekend. Een jaar of acht geleden. Maar dan zonder die vector vertekening van de lijnen.. Eigenlijk al helemaal een prototype van het latere figuurtje zie ik nu opeens!2 opmerkingen:

Robert zei

Helaas kon ik hier niet bij zijn. Ik hoop dat het allemaal erg leuk is geweest en dat de opkomst bij de tekenles groot was.

Hans van Oudenaarden zei

Het was erg leuk en de opkomst was geweldig!Zie volgende posts voor het verslag!