woensdag 15 september 2010

BE-day, minus 10 !!!

“Als je dan toch een stukje over DONALD op de blog zet, vertel dan meteen eens wat jij zoal doet voor het nieuwe album!” zei Hans gisteravond.
“Ja, maar Hans, ik doe helemaal niet zoveel. Geen prenten maken, geen nieuwe inkleuring, geen covers tekenen voor de White-albums. Alleen een paar signeersessies proberen te regelen, een reclameposter laten drukken. Dat soort dingen…”
“Nou, schrijf daar dan wat over.”
En zo komt het dus, beste bloglezers en lezeressen, at ik hier vandaag mag mededelen dat ook de vierde signeersessie rond “Een overval in de lucht” een feit is. En wel op…

Zaterdag 6 november bij De Stripspecialist (vanaf 14.00 uur)

Eh.. werkt dat zo wel met die kleuren en die link??? Ja, verdraaid nog aan toe, het werkt!

Tot zover in totaal dus al vier plaatsen in Nederland waar we ons nieuwe album kunnen signeren.
En met de eerste Belgische signeersessie was ik bezig. Dacht ik. Want (slik!) misverstandje.
Terwijl ik dacht dat we als auteurs uitgenodigd waren, bleek vanmiddag ineens dat we als bezoekers waren uitgenodigd.
Okee, aan die Belgische signeersessies moet dus nog hard gewerkt worden. Wie o wie weet er een Belgische stripbeurs waar Bob Evers goed op hun plek zou zijn. En wie o wie nodigt ons uit?

En dan de reclameposter. Die is ook zo goed als klaar. Dit is hem (althans het bestand dat ik gisteren van Hans kreeg gemaild. Nou ja, een verkleining daarvan...).Vandaag op schijfje gezet en morgen gaat ie naar de drukker. Is ie ruim voor de Stripdagen klaar. Om uit te delen aan de diverse stripwinkels op de beursvloer, in het land en aan de belangstellende verzamelaar (m/v).
Wow, en nu krijg ik net nog een telefoontje van Caroline, dat we ook uitgenodigd zijn door Mevrouw Kern in Leiden. Datum 27 november. Tijdstip nog niet bekend, maar dat komt een dezer dagen helemaal goed.

Veel meer nieuws valt er hier op dit moment eigenlijk niet te melden over ons nieuwe album. Tussen de mails en deze blog door druk bezig met heel andere dingen. Aan de slag dan maar weer tot een uurtje of negen, half tien.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Frank,
Worden er wel zoveel posters gedrukt dat ze ook nog verkrijgbaar zijn op 30 oktober in Zwolle:))? En worden ze ook weer op verschillende formaten gedrukt?
Succes de komende, drukke periode!
Stef

Frank Jonker zei

Ha Stef,

Geen probleem. Ten opzichte van twee jaar geleden heb ik een aantal posters extra laten drukken, zodat er zeker genoeg zijn tot aan de officiele albumpresentatie bij De Boekenhalte.
Met de verschillende formaten bedoel je waarschijnlijk de flyer (poster op mini-formaat :-)). Maar gek genoeg is dat dan weer een klusje voor Hans en Caroline. Zo nemen een ieder een deel van de promotie op ons.

Hartelijke groeten,

Frank