maandag 6 september 2010

BE-day, minus 19 !!!

Dit zijn toch de leukste tijden! Die weken vóór het uitkomen van het nieuwe boekje. Opeens moet er v a n a l l e s worden geregeld. Prenten gesigneerd, teksten gecontroleerd, witte covers volgetekend, signeer- afspraken gemaakt, planningen . . . noem maar op!
En dan wil ik natuurlijk hier, op deze blog, de boel ook nog een beetje proberen eh . . . hoe noem je dat . . . op te kloppen. Zo'n blog is immers een geweldig middel om te proberen de lezer er een beetje bij te betrekken, bij alle hectiek. Samen met jou, blogvriend, aftellen naar die datum!!!

Dit bijvoorbeeld. Als het spul voor de eerste tekstcontrole terugkomt van vormgever Mario. Wat een genot om dan het hele album voor het eerst in PDF langs te kunnen roetsjen! Bladzij voor bladzij of als een lange sliert! ROETSJJJJJ!!!

Oja! En dan is er ook nog dit . . .

Op een of andere malle kattenvrienden site, onder het hoofdje ""beroemde katten", een artikeltje over de kat in de strip. Met ook aandacht voor onze PFH strip!

En in het clubblad van de Schotse Herdershonden Vereniging , de Collieclub! Een hele pagina over onze PFH blog!

En dan is er ook nog dit merkwaardige PFH-"spin-offje" in de Boekenkrant van september. Een krant die verkrijgbaar is in diverse boekhandels, middelbare scholen en bibliotheken EN natuurlijk . . . tijdens het "Groeneveld Festival" op 19 september a.s. , op Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744 ml, Baarn. ( AUW AUW!!! ARM NU WEER LOSLATEN, CAROLINE!!!)

Geen opmerkingen: