maandag 2 mei 2016

Sluik-Rhonda

Anderhalve week geleden al plaatste Hans onderstaande post over de nieuwe BKStrips op de Help me, Rhonda-blog. Maar ja, Hans heeft dan ook meer goede contacten met de hoofdredacteur van Nederlandse grootste stripinformatieblad. Vanaf vandaag, 2 mei 2016, is BKStrips nummer 5-2016 ook voor de rest van Nederland beschikbaar:

Meinummer 2016, no. 5! Gratis af te halen bij stripwinkel en boekhandel! Met oa Thé Tjong-Khing, vader en zoon Hermann, Daniel Clowes, Charel Cambré, Aloys Oosterwijk, Zidrou, Hanco en Kim en een groot artikel over de aankomende stripdagen Haarlem. De nieuwe BK-Strips! Naar eigen zeggen : "De beste bron voor stripnieuws!"
Met op pagina 21 willekeurige striplezer Joop Schreurs aan het woord over z'n favoriete boeken!
Je móet even turen, maar ligt daar onderin de foto nou de special edition van Rhonda 2? Daar op de bank? Ik geloof het toch echt!
En dan óók nog op de voorkant van het  aprilnummer van de klassieke Boekenkrant. Gratis en voor niks af te halen bij de boekhandel:
Daar onderin, in het hoekje! Op de cover!!! Wauw! Een hele mooie Rhonda-advertentie! Had ik al gezegd hoeveel ik hou van die Boekenkrant?

Geen opmerkingen: