woensdag 18 mei 2016

Signeren in Knokke

(Illustratie: Eric Heuvel)
 
Aanstaande zondag 22 mei is het weer zover. Dan vindt voor de dertiende de keer het jaarlijkste Stripfestival van Knokke-Heist plaats.  Met vele internationale stripmakers, waaronder Daniel van den Broek, Dick Heins en Eric Heuvel.
En dus hebben we ook het album 'Nieuwe vrienden' bij ons, zowel in de hardcover-editie, alsook de allerlaatste exemplaren van de speciale educatieve editie, de softcover met werkposter en Anne Frank Krant. En dat is nog niet alles. Verder uiteraard alle albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft evenals De verdronken paarden van Ameland en Max Miller 2: De Orde van de Blauwe Steen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat niet alleen dit album, maar ook alle andere albums worden voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen dit dat maar wil.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Het thema van dit jaar is Solidariteit en in het kader van dat thema vindt op 21 mei in het Casino van Knokke tijdens de speciale gala-avond een veilig plaats van diverse originele tekeningen van de aanwezige stripmakers. De opbrengsten van deze veiling komen ten goede aan het project Bergdorp Haku, Nepal, of beter gezegd de heropbouw daarvan na de aardbeving van vorig jaar. Op een aantal van die tekeningen kun je nu al bieden, onder andere deze tekening van Eric Heuvel:
(Illustratie: Eric Heuvel)

De hoogste bieder van iedere tekening krijgt een uitnodiging voor de gala-avond. Meer info over hoe te bieden vind je op deze pagina. Op verzoek van initiatiefnemer Erwin Mercx heb ik ook een scenariotekening gemaakt met Luuk en Lotte. En ook die zal hoogstwaarschijnlijk op zaterdagavond geveild worden:

Kortom genoeg te doen aanstaande zaterdag en zondag in Knokke. We hopen dan ook jullie allemaal weer te mogen begroeten.
 
Stripfestival Knokke-Heist 2016

Zondag 22 mei

Zeedijk-Albertstrand

8300 Knokke-Heist

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://www.stripfestivalknokkeheist.be/

Geen opmerkingen: