woensdag 10 februari 2016

Superhero

(Illustratie: Chris Evenhuis, bron: Comic House)
 
Eind oktober 2015 een verzoekje van Miriam van Comic House of ik samen met Chris Evenhuis een nieuwe strip wilde maken voor Yes Telecom. Een jaar eerder hadden Chris en ik voor Yes Telecom al een strip gemaakt over The Local Hero, Nederlandse nieuwste superheld, die symbool staat voor de business partners en samen met zijn sidekicks E-view en Mobiel+  MKB City verlost van diverse superschurken. Deze strip was echter alleen voor intern gebruik. Dit in tegenstelling tot de nieuwe strip, die in onder andere in kranten en op billboards zou worden gepubliceerd.
De afgelopen weken dus goed alle billboards in de gaten gehouden en af en toe eens wat gegoogled. En dat laatste leverde gistermiddag eindelijk resultaat op.
(Illustratie: Chris Evenhuis, bron: Facebookpagina Yes Telecom)

Nederlands nieuwste superheldenstrip is te vinden op de Facebookpagina van Yes Telecom, evenals op de pagina van Comic House. Bij Comic House de complete pagina, op Facebook vind je onze strip als clip en in beide gevallen kun je meemaken hoe The Local Hero en The unit van Yes  Telecom afrekenen met superschurken als Mega Menu en Evil Melody.
(Illustratie: Chris Evenhuis, bron: tincpr.com)

Een klein stukje beeld uit de eerste strip is overigens hier te vinden. De complete eerste strip heb ik nog niet terug kunnen vinden op het net. Mocht dat wel lukken plaats ik uiteraard ook die link op deze blog. Intussen veel plezier met 'The new adventures of The Local Hero'!

Geen opmerkingen: