zondag 14 februari 2016

Rhonda stilletjes over de crowdfund-streep!!!

Het laatste nieuws over het Franse crowdfunding-project rond Rhonda 2:  Rebecca, in een nieuwe post van Hans, afkomstig van de Help me, Rhonda-blog:

Weetje, bloglezer, ik heb eigenlijk maar niet teveel op die Sandawe-site gekeken de afgelopen weken . . . werd ik alleen maar zenuwachtig van.
Maar, kijk nou ! Ik bedoel: "Mais, regardez maintenant! " Met nog een volle maand te gaan is het Rhonda/Sandawe crowdfund-experiment inmiddels stilletjes geslaagd. Het streefbedrag voor het voorfinancieren van de extra's rondom de franstalige kleurdruk van deel twee is inmiddels netjes binnengehaald!
Levels van 30 tot en met 400,-- euro met alles ertussenin ! Van standaardalbum plus extra exlibris tot en met het mega- mega-totaalpakket waarbij je naast het (met potlood GESIGNEERDE) album met die twee exlibrissen,  dan óók nog het genummerde kleur 16 pgs booklet/cahier (oplage 500),  het 5 (genummerd, gesigneerd) blads A4 portfolio (oplage 300), de pagina-facsimilee op 250 grs Steinbachpapier (oplage 100), dan OOK NOG de twee ( met INKT  gesigneerde) luxe zwww album uitgaven (1 en 2) erbij krijgt.
Inmiddels wat rondgesnuffeld op die Sandawe site. Lezerscommentaren over Rhonda, een Rhonda-blogje door de uitgever met wat achtergrondinfo . . .
Et alors! De officiele inteken-termijn is natuurlijk nog niet voorbij! We zijn pas halverwege! Voor wie misschien nog twijfelt. Er zijn nog steeds een paar weekjes tijd om deze limited edition/ speciale drukwerken te bemachtigen . . .
Overboeken mag vast! Waarom stoppen bij 105% ?

Geen opmerkingen: