woensdag 24 februari 2016

Signeren in St. Denis en Val en Rijswijk

Opnieuw twee stripevenementen tegelijk dit weekend en dus ook meerdere signeersessies met Rhonda, Max Miller, Donald Duck, Nieuwe Vrienden of Bob Evers.

1. 15eme Festival BD Bulles en Val

En net als vorige maand zul je voor een tekening met  handtekening van Hans de TGV naar het zuiden moeten pakken. Hans, alias Vano, is ook dit weekend weer te vinden in Frankrijk en wel op het 15eme Festival BD Bulles en Val d'Angouleme dat aanstaande zaterdag 27 februari en zondag 28 februari in de Salle des Fetes te  St. Denis en Val wordt gehouden. Hans is te vinden in de stand van BD Must, waar uiteraard ook de nieuwe Franstalige Rhonda 2: Rebecca te verkrijgen zijn, net als de Franse kleureneditie van Rhonda 1: Help me, Rhonda! En natuurlijk zal Hans die albums graag van een zogenaamde 'dedicase', ofwel tekening met handtekening voorzien voor iedereen die dat maar wil. Tijd voor een praatje in het Frans, Engels, Vlaams of Nederlands is er natuurlijk ook. Kortom, voor Rhonda moet je dit weekend in St Denis en Val zijn. Mis het niet.

 15eme Festival BD Bulles en Val

Zaterdag 27 en zondag 28 februari 2016

Salle des Fetes

Rue de Bourgneuf

St. Denis en Val

Beide dagen vanaf 10.00 uur geopend tot 18.30 uur op zaterdag en 18.00 uur op zondag.

Info: http://om.cl.free.fr/index.php?op=edito


2. De Stripdagen 2016
                                    (Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)
 
 
En ook de nieuwe Stripdagen vinden dit weekend plaats, op een geheel nieuwe locatie: de Broodfabriek in Rijswijk, met vele stripmakers, uitgeverijen, podiumprogramma, exposities en uiteraard de uitreiking van de jaarlijkse Stripschapprijzen.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Natuurlijk zijn IJsbrand en ik ook aanwezig met uiteraard de beide Max Miller albums 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe Steen' en Achter de schermen van... Max Miller-Moordkunsten. IJsbrand is alleen zaterdag 27 februari aanwezig en staat niet ingeroosterd, maar iedereen de album van Max Miller koopt, krijgt uiteraard wel een tekening met handtekening. Uitvalbasis daarbij is de stand van Eppo Stripblad. Zelf neem ik beide dagen net als vele andere Donald Duck stripmakers een aantal uur plaats in de stand van Donald Duck, waar uiteraard ook Max Miller 2: De Orde van de Blauwe Steen verkrijgbaar zal zijn.

(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)

Verder heeft de organisatie van De Stripdagen ervoor gezorgd dat er diverse Duckalbums in de Donald Duckstand verkrijgbaar zijn. En natuurlijk hebben we ook de verschillende Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft bij ons, net als De verdronken paarden van Ameland en Nieuwe vrienden in zowel de hardcover-editie als de allerlaatste exemplaren van de speciale educatieve editie, de softcover met werkposter en Anne Frank-krant.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook Eric is beide dagen aanwezig, dus wie zowel een tekening als tekst met handtekening in zijn Nieuwe vrienden-album wil hebben, kan op de Stripdagen bij ons terecht. Eric is te vinden in de stand van Eppo Stripblad waar onder andere zijn nieuwste album Alleen rond de wereld verkrijgbaar zal zijn, net de diverse January Jones-albums mee en de beide albums van Carbeau. Daarnaast zal Eric ook signeren in de stand van Uitgeverij L waar je bij aankoop van een van de 20 exemplaren van de gebonden editie van De Ontdekking & De Zoektocht ook Nieuwe Vrienden cadeau krijgt.
Kortom, genoeg te doen en te zien tijdens de Stripdagen in Rijswijk. We hopen dan ook dat we jullie dit weekend weer allemaal mogen begroeten.

De Stripdagen 2016

Zaterdag 27 en zondag 28 februari

De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD Rijswijk

Beide dagen van 10 tot 17 uur

Max Miller signeersessies: zaterdag 27 februari vanaf 10.00 uur

Donald Duck signeersessies: beide dagen vanaf 10.00 uur

Info: www.destripdagen.nl

Geen opmerkingen: