maandag 25 mei 2015

Rhonda's reunie

Hans plaatste afgelopen zaterdag deze post op de Help me, Rhonda-blog (http://www.hmrcomic.blogspot.nl/). Uiteraard mag die op de Bob Evers strips blog ook niet ontbreken:

Heel soms, bloglezer, aan het eind van een lange dag werk, lijken je papieren personages een beetje met je op de loop te gaan. Een beetje een eigen leventje te krijgen. Beginnen ze allemaal bijvoorbeeld opeens te lijken op een soort  stal met papieren acteurtjes in papieren rollen.
Ah, en dan nostalgie !  Zouden de papieren acteurs uit deze strip elkaar dan over dertig, veertig jaar  nog es gaan treffen? De hele cast van deze strip, deze hele set papieren acteurs, nog weer  één  keertje bij elkaar in die oude, vertrouwde VANO-pagina-kaders ? Virtuele strip-character-reünie in hoofd van maker en lezer !
En zou ze dan veel ouder zijn geworden, onze papieren Rhonda? Nog even mooi? En mevrouw Cagman, expres oud gemaakt voor deze rol in deze strip. Die actrice blijkt natuurlijk buiten het album veeeeeel sprankelender en veel grappiger. En die aanstellerige acteur die Dutch doet, die vent was natuurlijk gay, maar dat wist toen niemand. En onze gemene Carl? Carl met z'n lange, treurige gezicht?
Iedereen dol op die acteur !!!! De Carl-acteur blijkt natuurlijk in het "echt"  een ongelofelijke schat van een man ! Die was natuurlijk weer wel stiekem ooit  aan het scharrelen geweest op die actrice die Rhonda deed. Maarja, werd weer niks natuurlijk. Allebei  al een papieren relaties elders   . . .

Hm . . . Hoe verouderen virtuele acteurtjes eigenlijk? Misschien moet ik DAT nog maar es tekenen !

Geen opmerkingen: