vrijdag 27 juni 2014

Knocky Magazine nr 15

Als eerste strip(info)bladen besteedt het gloednieuwe Knocky Magazine (nr 15) aandacht aan het nog te verschijnen album  Achter de Schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen. In de rubriek 'Strippers  op pagina 41 vind je onder de titel 'De Orde van de luxe edities' een  artikeltje met de belangrijkste informatie over dit speciale Max Miller-album dat in oktober tijdens het Stripfestival Breda zal gaan verschijnen. De nieuwe Knocky Magazine kun je lezen of downloaden via: http://thecomiccompany.wix.com/knocky

En ja, als Knocky Magazine aandacht aan dit boek besteedt, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Nog een keer alle info op een rijtje:

Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen

In dit album, dat tijdens het Stripfestival Breda (11 en 12 oktober) zal verschijnen, vertellen IJsbrand en ik aan de hand van vele schetsen en (kleuren)illustraties over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur 'De Orde van de Blauwe Steen'. In Groningen hebben alvast een preview bij ons die je kunt inkijken.

Kenmerken van het boek

  • Full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheiden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het stripverhaal.
  • Alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave.
  • Oplage 150 genummerde en gesigeneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventueel verpakking- en verzendkosten) 29,95 euro gaan kosten en is vanaf de Stripdagen Haarlem al te bestellen! Als je nu een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van 15 euro alvast:

  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije'
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september/begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering/verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten)
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Mocht je interesse hebben in dit boek stuur dan een mailtje naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl
IJsbrand neemt dan contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek en je krijgt sowieso de digitale preview van 8 pagina's toegestuurd.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: