vrijdag 13 juni 2014

De strips van deze week

Het WK voetbal is van start gegaan. En dus staat ook de nieuwe Donald Duck (nr 25-2014) deze week geheel in het teken van het WK Voetbal. Met op bladzijde 37 t/m 42 een verhaal van Oom Dagobert dat ik vier jaar geleden al schreef. Waarin Magica de wedstrijd Duckstad-Brutopia behoorlijk dreigt te verzieken en dat enkel en alleen om het geluksdubbeltje van sponsor Dagobert Duck in handen te krijgen. Het verhaal werd getekend door de Spaanse tekenares Marga Querol Manzano.

In de nieuwe Eppo (nr 12-2014) is er deze week volop aandacht voor Max Miller. Allereerst wordt in een paginagrote advertentie van Uitgeverij Don Lawrence Collection op bladzijde 8 van de nieuwe Eppo reclame gemaakt voor het nieuwe album Max Miller 2: De Orde van de Blauwe Steen.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

En op bladzijde 25 in de rubriek Varia wordt onder het kopje "Dagje Groningen" aandacht besteedt aan de presentatie van de speciale Martinikerk-editie van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen en alles wat er deze zomer nog in de Martinikerk rond Max Miller te doen is.

En verder zijn er deze week ook nog heel wat nieuwe Vakantieboeken verschenen, waarvan we er al minstens eentje kunnen tippen op deze blog, maar daarover volgende week meer.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: