vrijdag 27 september 2013

De nieuwste strips

Behalve onze felicitaties voor Thé Tjong-Khing in 'Arman en Ilva, de bijzonder begaafden' zijn er deze week ook nog twee nieuwe strips verschenen in de diverse tijdschriften.

(Illustratie: © Holco Publications)

Als eerste is dat Sarah de Shire op bladzijde 47 t/m 52 van de nieuwe Penny (nr 20-2013). Een verhaal dat twee weken geleden al werd aangekondigd in Penny 19 en dat werd bedacht in samenwerking met de redactie van Penny. Maura, Marlin en Sarah doen mee met een verkleedwedstrijd. Hoofdprijs: een prachtig zadel en dat kunnen de meiden best gebruiken. Ze creeeren een prachtig kostuum voor zichzelf en voor Sarah. En ogenschijnlijk maken ze een grote kans om te winnen, maar dan gooien een stel hardnekkige dazen roet in het eten...

En dan op bladzijde 48 t/m 50 van de nieuwe Tina (nr 40-2013) een nieuw avontuur  van onze Volendamse striphelden Nick en Simon. Het is ook meteen de laatste aflevering in de serie en daarom draait alles om het grootste concert ooit dat Nick en Simon over twee weken in Arnhemse Gelredome geven. Maar laat Simon nu net op die dag zijn hond Sabrina kwijtraken in het Purmerbos. Hoe hij ook zoekt, Sabrina blijft onvindbaar. En als ook een Twitteractie niets oplevert, kun je dan je hoofd nog wel bij het concert houden? Of dit allemaal nog goed komt, lees je deze week in Tina. Het verhaal werd getekend door de Spaanse tekenaar Rafa Ruiz.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: