dinsdag 24 november 2009

Opruiming ! ! !


Jaaa, daar istie toch weer es zelf, hier op je favo-blog! Die malle tekenaar van Bob Evers! Druk met vanalles behalve met bloggen, natuurlijk. Gelukkig houdt Frank hier de boel altijd goed aan de gang! Frank, je bent een held!

Okee! Komende Eppo dus de laatste Bob Evers-episode van "Overval", blogmakker!!! Afsluitende 4 pgs dubbelaflevering en dan ook nog die malle kerstspecial. (Maar die special komt dan weer, begrijp ik, in een soort extra, voor abbonnees bijgevoegde kerst-Eppo). Affijn, nog even die grote hap van vijf pagina's Bob en dan is het ook voor jou, Eppo-BE-voorpublicatie-striplezer, g e d a a n !

Hier dan nog maar even kliekjesdag! Nog allerlei fotootjes van BE-Overval i.s.n. op de computer. Nog even dit stapeltje, dan maar. Per slot de ruggegraat van dit hele blog-gedoe.En van die half ge-inkte halve pagina's. Toch ook misschien leuk.Inmiddels, sinds de laatste blog-keer, dus een BE-kerst-special gedaan. Erg benieuwd hoe dat straks gaat vallen. Daar zijn Frank en ik wel even onbeschaamd losgegaan met j o u w helden, BE-getrouwe ! In een zelfgeschreven Eppo-BE-strip-kerst-short story. Niks vdHeide hier! Heiligschennis natuurlijk!!!! Ja, wij durven wel.
Hmmmm, wat kan ik daarvan nou laten zien zonder alles meteen weg te geven? Detail maar even.

En nog even een Eppo wintercover gemaakt. En de BE-Kerstkaart. Detail maar weer . . .
En dan ook nog inmiddels eerste grote reclameklus gestart. . .

Daarover later maar es.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat weer een genot om al die schetsen te zien..... de nostalgie druipt ervan af, en ik ben geboren in 1962.

Succes met de reclameklus.... benieuwd wie de klant is. En dan proberen een exemplaar te bemachtigen vor mijn HvO verzameling.
mzzl, C

Otto zei

De details van de cover en de kerstkaart zien er fantastisch uit. Echt iets om naar uit te kijken.
Wel een vraagje over de kerstkaart, zit die bij de Eppo?

Hans van Oudenaarden zei

Dank voor jullie aardige woorden! Beetje laat met deze reactie, maar vooruit.
BE-Kerstkaart zit niet bij de Eppo. We sturen dat ding aan het eind van het jaar rond aan vrienden, collega's, relaties enzo. We produceren 'm samen met de BOEKENHALTE in Zwolle. Hier zijn ze helaas nu op, maar misschien heeft de Boekenhalte er nog een paar?