woensdag 24 december 2008

Prettig en gelukkig! En MAAK er wat van in 2009!!!


Hier nog ons BE-kerstkaartontwerp! Inmiddels gedrukt en verstuurd naar familie, vrienden en relaties. Misschien hebben sommigen van jullie BE-bloglezers, tot jullie verrassing, er de afgelopen dagen ook eentje op de mat gevonden. (Mijn Caroline gelooft in klantenbinding, dus die heeft echt √°llerlei adressen zitten opsnorren!!! ) Voor jou, trouwe blogvriend, dan nogmaals en voor iedereen die we 'm niet op papier konden sturen:

Namens Frank en Caroline en het hele BE-team, fijne dagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Maak er wat van, van 2009, blogvriend!!!

. . . EN GA DE NIEUWE BOB EVERS STRIP VANAF VOLGENDE MAAND LEZEN IN DE EPPO!!!(Sorry Frank, dat ik op dezelfde dag een posting plaats!)

2 opmerkingen:

Frank Jonker zei

Ha die Hans,

Nee hoor, die posting van mij is (heel bewust) van gisteravond. Kon jij vandaag weer iets posten als je dat zou willen. :-)
Succes met het Eppo-interview en heel fijne kerst.

Frank

Anne:) zei

Hallo hans,
Hier weer een berichtje van mij. Ik wilde je bedanken voor je kerstkaart. Ik heb het de laatste tijd echt super druk met me studie...Ben donderdag 18 december met me hoofd op tv geweest bij de keuringsdienst van waarde. Terug te zien op uitzendinggemist.nl. Als je het leuk vind:P. Hoe gaat voor de rest met je? Ik hoop je snel weer te zien!

Heel mooi uiteinde van 2008 gewenst!
Hoop dat je kerstdagen gezellig waren...

Liefs xxx Anne