dinsdag 13 oktober 2020

Vooraankondiging: Stripalbum 50 jaar gemeente Kapelle vanaf 3 november in de winkel

 


Afgelopen weekend plaatste Danker Jan de ingekleurde cover van het stripalbum ter gelegenheid van 50 jaar gemeente Kapelle op zijn Facebookpagina. Nog zonder titel en auteursnamen, maar wel met een officiele releasedatum:

Ingekleurde cover van het stripboek over Kapelle. En voor de liefhebbers, ook hier komen drie verschillende edities van.
3 november in de winkel.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

En vanaf vandaag is op diezelfde Facebook )en ook hier op de Bob Evers Strip blog) ook  deze ingekleurde versie van een van de pagina's uit het stripalbum te bewonderen. Uiteraard met de bijbehorende info van Danker Jan erbij:

Ik heb het afgelopen half jaar, met enige tussenpozen, gewerkt aan een stripboek over Kapelle. Dan heb je het niet over een spannend verhaal maar over lokale geschiedenis. Zo lokaal zelfs dat het boek straks maar in hooguit twee of drie winkels te koop zal zijn.
Ik vind het leuk om dit soort strips te maken en waarschijnlijk volgen er volgend jaar nog twee. En zeg nou zelf, wie had ooit geweten dat ze 50 jaar geleden in Kapelle besloten om de appelmoes niet alleen in blik maar ook in glazen pot te doen?
Kijk, dan heb je het ergens over...

Geen opmerkingen: