donderdag 19 maart 2020

Een nieuwe Hel-strip... en de laatste stand van zaken bij de goede-doelveiling

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
In tegenstelling tot onze eerdere berichten verschijnt er dit voorjaar toch een nieuwe strip van De avonturen van Hel. Waarschijnlijk zeer binnenkort al. Danker Jan plaatste de bovenstaande opzet met onderstaand bericht gisteravond op zijn Facebookpagina:

Opzet voor een korte gelegenheidsstrip van Hel over... schrik niet... een pandemie van honderd jaar geleden: de Spaanse griep.

Hoe, wat en waar? Daarover binnenkort meer nieuws hier op de Bob Evers Strip blog en de Facebookpagina van Danker Jan.

En hoe is de stand van zaken intussen bij de goede-doelveiling 'Mischa door Japan', waarvan de opbrengst naar het Emma Kinderziekenhuis gaat? Er is de afgelopen dagen al flink en een aantal items stijgt er duidelijk boven uit. Hieronder de top 5 van dit moment:


(Illustratie: Henk Kuijpers)

Henk Kuijpers - Groot formaat originele tekening Franka in Japan - Losbladig - (2002), Hoogste bod op dit moment: 269 euro.

(Illustratie: Paul Teng)

Paul Teng - De klaagzang van de verloren gewesten - Originele tekening op getinte papier - Sioban - Losbladig- (2019). Hoogste bod op dit moment: 222 euro.

(Illustratie: Danker Jan Oreel)

Danker Jan Oreel - Hel- Originele tekening - Hel in Japan - Losbladig (2020). Hoogste bod op dit moment: 170 euro.
(Illustratie: Fred de Heij)


Fred de Heij - Originele tekening - Geisha en draak - Losbladig- (2020). Hoogste bod op dit moment: 162 euro.

(Illustratie: IJsbrand Oost)


IJsbrand Oost - Groot formaat originele tekening + poster en schetsen - Max Miller in Japan - Losbladig - 2020. Hoogste bod op dit moment: 141 euro.

De veiling loopt nog tot morgenavond 20.00 uur. Dus mocht je graag een van bovenstaande items willen hebben of een van de vele andere items van deze veiling, wacht niet te lang en bied mee.

Geen opmerkingen: