woensdag 7 augustus 2019

Reserveer nu de volgende Hel-portfolio

De vaste bloglezers weten het inmiddels al. Ook volgend jaar verschijnt er een portfolio van De avonturen van Hel. Maar alleen als er voldoende intekenaars zijn. Daarom is de nieuwe Hel-portfolio die in 2020 gaat verschijnen vanaf nu te reserveren. Zie daarvoor het onderstaande bericht dat Danker Jan gisteren op zijn Facebookpagina plaatste:

Volgende prent voor de 'zwarte' portfolio van Hel die volgend jaar verschijnt. 'Zwart' omdat de 8 prenten (in kleur) en schetsboek samen in een mooie chique zwarte map zitten, vandaar. Er kan nog steeds (met fikse korting) op ingetekend worden.
Deze portfolio verschijnt ook alleen maar als er voldoende belangstelling voor is. En wat is dan voldoende? Dat is als minstens 50 mensen er elk 50 euro voor over hebben. Dan verdien ik er nog niets aan, maar is wel het grootste deel van de productiekosten gedekt.
En mocht dat niet lukken dan krijgt iedereen het geld weer gewoon terug. Zo makkelijk is het dan ook wel weer...
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

En in de reacties is er dan ook nog een reminder van de eerste prent uit deze nieuwe portfolio, die Danker Jan al eerder op zijn Facebookpagina plaatste. Mis hem dus niet, reserveer nu en zorg ervoor dat deze portfolio volgend jaar kan verschijnen.

Geen opmerkingen: