woensdag 14 augustus 2019

Kamper Stripspektakel 2019

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Aanstaande zaterdag 17 augustus vindt in Kampen het 21e Kamper Stripspektakel. Met vele stripmakers uit binnen- en buitenland. En natuurlijk zijn wij daar ook bij. Samen met Danker Jan en IJsbrand zal ik plaatsnemen in stand 68 op het Van Heutzplein waar de beide albums van De avonturen van Hel te weten 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex'. Zowel de Nederlandse als de Duitse en de Luxe Franse albums zullen in Kampen verkrijgbaar zijn.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Net als en drie albums van Max Miller 'Moordkunsten', 'De Orde van de Blauwe Steen' en Schaduwspel volop verkrijgbaar zullen zijn.

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
 
Natuurlijk brengt Danker Jan  ook de nieuwe Hel-portfolio 'De vier jaargetijden' en het bijbehorende schetsboekje mee. Ook is de Dossier Editie van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex bij ons verkrijgbaar.

En IJsbrand neemt de laatste exemplaren mee van Achter de Schermen van... Max Miller - Schaduwspel bij ons verkrijgbaar.  Het boek waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het het nieuwste Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' en het allereerste avontuur van Max 'Spelbederf'.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

Compleet met prent, 4 schetsen die gebruikt zijn voor het verhaal en de speciale signeerprent. Voor deze laatste vier uitgaven geldt: zolang de voorraad strekt. In Kampen geeft IJsbrand ook een preview voor een nieuwe uitgave die binnenkort verkrijgbaar zal zijn (Stripfestival Breda) en die in Kampen voor het eerst te bestellen zal zijn.


Volgens de laatste berichten zijn ook Hans en Caroline dit jaar weer aanwezig op het Kamper Stripspektakel en wel stand nummer 19 in de Oudestraat. Met alle drie de albums van Rhonda  'Help me, Rhonda!', 'Rebecca' en 'Route 66', in harde en/of zachte kaft en het Nederlands, Frans en Duits.
(Illustratie: Michel Nadorp, ©Disney)

Verder hebben we alle ook Bob Evers-albums bij ons in harde en/of zachte kaft,  De Spannendste avonturen van Donald Duck deel 20, Nieuwe vrienden en diverse Tina Vakantie- en Winterboeken die je ook kunt laten signeren door collega-scenariste Saskia Janssen, te vinden in stand nummer 10 in de Oudestraat,
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)

 Ook het andere werk van Danker Jan is in Kampen verkrijgbaar, zoals het nieuwe album Ridders van Gelre, Ons verloren hertogdom, de blauwe editie van Publiek Geheim ,Tel Israel , Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland en Brabant, daar brandt nog licht. IJsbrand neemt bovendien een selectie aan originele schetsen en tekeningen mee.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook Eric is aanwezig, dus wie zowel een tekening als tekst als handtekening in zijn of haar Nieuwe Vrienden-album wil hebben, kan bij ons terecht. Eric neemt bovendien de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden. En natuurlijk Erics jubileumalbum 'Was getekend... Eric Heuvel'.


(Illustratie: IJsbrand Oost) 
                     
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.
21e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 17 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: