woensdag 28 augustus 2019

Crowdfundingsactie op Ulule: Helena 2: Le codex de la Sybille in kleur

 
Half september, tijdens het Fete de la BD te Brussel, verschijnt bij Uitgeverij BD Must de Franstalige kleureneditie van Helena 2: Le codex de la Sybille. Op de site van Ulule is inmiddels een crowdfunding-actie gestart rond de kleureneditie van dit tweede Franstalige Hel-album.
 


De crowdfundingsactie is ongeveer hetzelfde als bij de eerdere Franstalige albums van Rhonda en Helena. Je kunt op verschillende niveaus intekenen op deze uitgave en met elk niveau krijg je er extra cadeautje bij.

 
Bij een donatie 150 euro of meer krijg je een van de 1000 genummerde exemplaren van het album Helena 2: Le codex de la Sybille compleet met gesigneerde ex-libris,een portfolio met 5 genummerde en gesigneerde prenten (21 x 30 cm, oplage 250) plus een gesigneerde prent van 30 x 42 cm op karton (oplage 50) en een persoonlijke dedicase van Danker Jan in het album.  Maar je kunt ook voor een of meer van deze extra's kiezen via de uitgaven van respectievelijk 30,, 50,  of 100, euro. Bij een donatie van 40 euro krijg je beide albums Helena 1: Les Malles de Raz Fadraz en Helena 2: Le codex de la Sybille, genummerd en voorzien van gesigneerde ex-libris. Maar je kunt ook album 1 aanschaffen door een extra donatie van 20 euro te doen in combinatie met een van de andere bedragen voor album 2.
 

De uitgave van de kleuren-editie van Helena 2, Le codex de la Sybille van 30 euro, is net als bij de eerdere albums van Helena en Rhonda gegarandeerd. En ook de albums met extra's lijken er ook te gaan komen. met nog 34 dagen te gaan is,inmiddels is al 65% van het streefbedrag bereikt. De actie loopt nog tot en met 1 oktober en voor die tijd hopen we natuurlijk de 100% bereikt te hebben.
(Illustraties: Danker Jan Oreel ,bron: Ulule)
Mocht je interesse hebben in een of meer van deze speciale Franse uitgaves van Hel, neem even een kijkje of de site van Ulule bij Helena, le codex de la Sybille. Meer informatie over de release van Helena 2: Le codex de la Sybille binnenkort op dit blog en op de Facebookpagina van Danker Jan.

Geen opmerkingen: