maandag 6 november 2017

Stem op Rhonda en Hel!

De 1500ste blogpost op de Bob Evers Strip blog. Met breaking news: het is weer tijd voor de jaarlijkse Eppo-enquete! Sinds deze week kun je via deze link weer je mening geven over alle strips die in 2017 in Eppo stonden. Waaronder  Rhonda en Hel.

Met het nieuw verschenen tweede album van De avonturen van Hel 'De Sibylle-codex en de voorpublicatie van het derde verhaal uit de Rhonda-trilogie 'Route 66' , willen we jullie vragen om Rhonda en Hel hoge punten en liefst natuurlijk een 10 en daarmee het predikaat 'Topstrip!' te geven, zodat we ook de komende jaren weer nieuwe verhalen in Eppo kunnen blijven voorpubliceren. We zouden jullie er heel dankbaar voor zijn.

(Illustratie: Danker Jan Oreel)


Op Max Miller en Bob Evers  kun je helaas niet stemmen in deze nieuwe Eppo-enquete, simpelweg omdat deze strips het afgelopen jaar geen nieuwe voorpublicatie in Eppo hadden. Maar gelukkig is er de laatste pagina van de Eppo-enquete waarop je alles kwijt kunt wat je verder nog kwijt wilt aan de Eppo-redactie. Dus als je toch gaat stemmen, laat ajb dan op de laatste pagina van de Eppo-enquete ook even weten dat je Max Miller en Bob Evers graag terug wilt zien in Eppo. Aan het scenario voor het vierde albumvullende Max Millerverhaal wordt druk geschreven, dus het loont zeker de moeite. Dank jullie wel alvast voor jullie stem!

(Illustratie: IJsbrand Oost)


2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Gestemd hoor en het regende 10-en.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Dankjewel voor je stem en vooral voor de tienen. :-)
Heel prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank