dinsdag 4 juli 2017

Maak een Bob Evers-omslag

 
Vorige week verscheen het onderstaande bericht op de site van  Peter de Zwaan.

In 2018 brengt uitgeverij Zwarte Zwaan weer twee Bob Evers-boeken uit: deel 60 'Schatgraven in een stationshal' en deel 61 'Het preppaleis van de holenman'.
Twee? Haha, het worden er drie, maar het derde past niet in de serie.
Het wordt een verhalenboek onder de titel 'Botsingen met oude bekenden' en het krijgt de omvang van Kreukelzone.


Het verhalenboek wordt een soort cadeauboek en moet een iets afwijkende omslag krijgen.
Hier, waarde Bob Evers-fans, ligt jullie kans.
Hoe zien Jan, Bob en Arie er eigenlijk uit?
Dat is de vraag die we jullie stellen.


Teken de hoofden van de jongens ongeveer op de manier - maar natuurlijk in een eigen stijl - waarop ze zijn afgebeeld op het omslag van Sensatie op een Engelse vrachtboot, alleen niet in een cirkel, maar in een vierkant van 10 x 10.
Wij, van Zwarte Zwaan, zoeken de mooiste uit en die komt op het omslag van de verhalenbundel, met een naamsvermelding binnenin.
Inderdaad, het lijkt wel een prijsvraag. Je krijgt nog 10 gratis exemplaren ook.


Aan de slag, BE-fans. Er is niet direct haast bij, maar jullie weten hoe het gaat: wachten is vergeten is spijt hebben als je het boek in handen hebt.

De resultaten zien we graag via zwarte-zwaan[ad]kpnmail.nl
Nu weten de lezers van de Bob Evers strip allang hoe Bob, Jan en Arie eruit zien. En als Hans mee zou doen met deze actie maakt hij grote kans om te winnen. Maar vrijwel zeker heeft onze tekenaar het daar vooralsnog te druk voor met het derde deel van Rhonda. Dus grijp je kans, doe mee en maak kans op die 10 gratis exemplaren van dit speciale Bob Evers cadeauboek met je eigen Bob, Jan en Arie op de omslag.

Geen opmerkingen: