zaterdag 1 juli 2017

... en de andere publicaties van deze week

Behalve het nieuwe Vrolijke Stripverhalen-album verscheen deze week ook de nieuwe Donald Duck (nr 27-2017), met daarin op pagina 30 t/m 33 het Rakker-verhaal 'Zonder hulp', waarin Rakker de dingen graag zonder de hulp van zijn vader Vagebond af zou willen kunnen en zo, al dromend in een wijk terechtkomt, waar hij zich beter niet kan wagen. Daar huizen namelijk drie straathonden die Vagebond nog van vroeger kennen en zich alleen daarom al graag eens met Rakker willen meten. Of Rakker deze situatie zonder hulp van zijn vader kan oplossen, lees je deze week in Donald Duck.

Voor volgende week kondigt Donald Duck een speciaal nummer rond de Tour de Gans aan en een verhaal waarin Bolderbast en Donald zich met elkaar meten tijdens een wielerwedstrijd, die zoals je ziet niet altijd en overal eerlijk verloopt. Volgende week meer hierover.

Tenslotte verscheen deze week ook de nieuwe Tina (nr 27-2017) met daarin op pagina 50 een nieuwe gag van Karlijn, Catootje en de ouders, waarvoor ik het scenario samen met Cindy Horevoorts schreef. Cindy was ook degene die met idee voor deze gag kwam, waarin de familie Tromp een dagje naar het strand gaat en Jans wel graag wilt dat iedereen zich goed insmeert met zonnebrandcreme. Maar... Karlijn heeft verschillende soorten zonnebrandcreme bij zich, met verschillende effecten. Het verhaal werd getekend door de Spaanse tekenaar Joan Espinach.

Geen opmerkingen: