vrijdag 21 juli 2017

De publicaties van deze week

De nieuwe Penny (nr 15-2017) publiceert deze week het 56ste verhaal uit de fotostripserie Duinmanege, getiteld 'Op zoek'.

(Foto: Wendy Vonk, © Holco Publications)

In dit verhaal, dat te vinden op pagina 6 t/m 15 van de nieuwe Penny, raakt hoofdpersonage Anouk tijdens een bosrit haar favoriete zweep kwijt. Niet dat het ding nu zo mooi is, maar de tandafdrukken van haar lievelingspaard Star staan erop. Star heeft sowieso de neiging om van alles in zijn mond te pakken. Anouks vriendinnen Julia en Isa willen wel helpen zoeken en nemen meteen hun favoriete pony Lulu mee voor een wandeling. In het bos blijkt niets te vinden en ze zoeken op de manege waar niet altijd even duidelijk is welke rijzweep van wie is en er zelfs een hele bak met rijzwepen omver gaat. En zie dan nog maar eens de goede er tussen uit te vissen. Als hij er altijd tussen zit. Ik schreef het scenario van dit verhaal naar een plot van de redactie en de foto's van deze fotostrip werden gemaakt door Wendy Vonk.

Ook verscheen er deze week een nieuwe editie van de Bob Evers Nieuwsbrief, nummer 49 alweer.
In deze nieuwsbrief is er onder andere aandacht voor de nieuwste Bob  Eversboeken van Peter de Zwaan en de aankondiging voor de volgende twee Bob Eversboeken die in 2018 zullen verschijnen.
Natuurlijk is er ook aandacht voor de actie rond het Bob Evers-cadeauboek 'Botsingen met oude bekenden' dat volgend jaar tegelijk met de twee nieuwe Bob Eversboeken zal verschijnen en waarvoor je als Bob Evers zelf de cover kan ontwerpen. De redactie van de Bob Evers Nieuwsbrief verwijst ook naar de blogpost die ik op 4 juli over deze prijsvraag plaatste en omschrijft Hans in hun artikel als 'de fan, die - naar wij aannemen - het beste van ons allemaal kan tekenen' en om dat nog eens extra te onderstrepen is ook de bekende Bob Evers-Eppocover bij dit artikel in de Bob Evers Nieuwsbrief geplaatst. En aangezien de redactie van de Bob Evers Nieuwsbrief aangeeft dat zij even begaafd is in de teken- en schilderkunst als Willem van den Hout, dat wil zeggen: totaal niet, zal zij, net als Hans, die het veel te druk heeft met Rhonda, niet deelnemen aan deze prijsvragen. En dus maken alle andere Bob Evers fan nog steeds grote kans om hun cover op het Bob Evers cadeauboek geplaatst te krijgen en die tien gratis exemplaren van 'Botsingen met oude bekenden' te winnen.
Meer info over deze actie vind je natuurlijk op de website van Peter de Zwaan.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: