zondag 16 juli 2017

Hel 2, De Sibylle-codex: cover-preview en aankondiging

"Eindelijk tijd gevonden om de omslag van Sibylle-codex uit te werken," schreef  Danker Jan afgelopen vrijdag op zijn Facebookpagina. En dit is het resultaat, dat uiteraard ook te vinden is op Danker  Jans Facebook. Inmiddels is Wilma begonnen met de inkleuring van de albumcover, dus wellicht binnenkort een coverpreview in kleur.

En dan is er ook nog deze aankondiging, die sinds vorige week zowel op de site van het Stripfestival Terneuzen te vinden is als op de Facebookpagina van Danker Jan en die dus zeker op dit blog ook niet mag ontbreken:
720x720-hel
                                          (Illustraties: Danker Jan Oreel)

De lezers van Eppo konden de laatste maanden genieten van het tweede Hel-avontuur, genaamd De Sibylle-Codex. Het album wordt uitgebracht op 14 oktober, net op tijd voor Stripfestival Terneuzen, waar zowel tekenaar Danker Jan Oreel als scenarist Frank Jonker aanwezig zullen zijn om het boek te signeren.

In oktober meer info over deze en andere signeersessies rond De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Mooi. Kijk zeker uit naar de presentatie/signeersessie op Slot Loevestein. Nu alleen nog ff een datum prikken, zeker?

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Bij onze uitgever, Don Lawrence Collection, zijn er op het moment mensen samen met Slot Loevestein bezig met het prikken van die datum. En ongetwijfeld ook bezig nog wat andere dingen te organiseren voor die signeerdag. Maar we hopen dat we toch zeer binnenkort een datum bekend kunnen maken. Vooral omdat onze vaste stripwinkels ook belangstelling hebben voor een signeersessie en die datum moeten we dan weer om de Loevesteindatum en de stripfestivals van Breda en Terneuzen heen plannen. Het gaan drukke weken worden als het album er eenmaal is... :-) Sowieso tot ziens op Slot Loevestein. (En misschien op een van de andere signeerdata? :-))

Hartelijke groeten,

Frank