woensdag 3 mei 2017

Signeren in Knokke en Gouda

Aanstaande zondag 7 mei vinden er maar liefst twee verschillende stripevenementen plaats en dat betekent dus ook signeersessies in meerdere plaatsen.
 
1. Stripfestival Knokke-Heist 2017
In het Casino van Knokke vindt de veertiende editie van het Stripfestival Knokke-Heist plaats. Met dit jaar een dubbel thema, namelijk 'Strip in de film' en 'Paul Geerts 80 jaar'. Natuurlijk ook met vele internationale tekenaars en een Nederlandse delegatie met onder andere Wilma van den Bosch, Eric Heuvel en Danker Jan Oreel.
Het nieuwe Hel-album 'De Sibylle-codex' verschijnt pas later dit jaar, maar in de blauwe editie van Publiek Geheim, het album met een overzicht van vooral het stripwerk in opdracht van Danker Jan van de afgelopen 25 jaar, is al wel het een en ander te vinden is over het nieuwe Hel-verhaal 'De Sibylle-codex'. En mocht je bijvoorbeeld de Eppo's, waarin Hel 2: De Sibylle-codex' wordt voorgepubliceerd, willen laten signeren, ook dan kun je bij Danker Jan en mij terecht.
 
(Illustraties: Danker Jan Oreel)
 
Uiteraard is ook het eerste Hel-album 'De koffers van Raz Fadraz' bij Danker Jan verkrijgbaar, net als Verder op zoek naar Zeeland en vele andere uitgaven.
(Illustratie: Michel Nadorp, ©Disney) 
Natuurlijk hebben we ook diverse Donald Duck-albums bij ons en verder alle albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft, de Max Miller-albums De Orde van de Blauwe Steen en Schaduwspel en de hardcover-editie van Nieuwe vrienden.
 
                                               (Illustratie: Eric Heuvel)
Eric heeft bovendien ook alle educatieve albums bij zich, net  als de diverse January Jones-albums maar ook Quaco, Carbeau en Alleen rond de wereld. En natuurlijk proberen we al die albums te voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen die dat maar wil.En natuurlijk zorgen we ervoor dat niet alleen dit album, maar ook alle andere albums worden voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen dit dat maar wil.
   
Stripfestival Knokke-Heist 2017

Zondag 7 mei

Zeedijk-Albertstrand

8300 Knokke-Heist

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://www.stripfestivalknokkeheist.be/


2. Strips op de Markt 2017

IJsbrand is aanstaande  zondag aanwezig in Gouda, waar voor de keer 11e Strips op de Markt plaatsvindt. Uiteraard neemt IJsbrand alle Max Miller-albums mee, maar ook de laatste exemplaren van de beursposter van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2017 en van het making-of album  'Achter de schermen van... Max Miller- Moordkunsten.
En wellicht ook een aantal prenten, posters, schetsen en wellicht een aantal originele pagina's. Meer info daarover vind je later vandaag of een van de komende dagen op de Max Miller Strips blog. En uiteraard kun je al dat moois in Gouda van tekening en handtekening laten voorzien. Kortom, genoeg te doen en te zien op stripgebied aanstaande zondag.  We hopen dan jullie allemaal weer te mogen begroeten.
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Strips op de Markt 2017

Zondag 1 mei 2017

Markt

2801 JM Gouda

Openingstijden: van 10 tot 17 uur

Signeersessies: vanaf 11 uur

Info: www.stripsopdemarkt.com

Geen opmerkingen: