woensdag 19 april 2017

Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2017

Aanstaande zaterdag 22 april vindt in de Lebuinuskerk in Deventer de 17e editie plaats van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs. Met uiteraard vele bekende Nederlandse en Vlaamse auteurs. En omdat IJsbrand de beursposter voor dit jaar tekende, geef ik eerst IJsbrand het woord met de info die sinds gisteren ook te vinden is op de Max Miller Strips blog:


Op zaterdag 22 april a.s. signeren Frank en ik samen met diverse andere collega stripmakers van 10.00 tot 16.00 uur op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer. 
Op deze beurs is dan ook bovenstaande A3 poster (zonder de 'storende' letters van de promotieposter voor deze beurs) in een gelimiteerde oplage van 70 exemplaren verkrijgbaar. De poster is gedrukt op 300 grams natuurkarton en kost slechts 10 Euro.
 
Op de beurs is ook een mini-expositie ingericht. In een viertal stappen wordt de totstandkoming van de tekening voor de beursposter getoond: de eerste opzet, de losse schetsen voor decors, de auto en de personages, een montage van deze losse schetsen en de uiteindelijk geinkte tekening.
 
Naast de poster hebben we natuurlijk ook alle Max Miller albums en prenten bij ons, net als een selectie aan originele schetsen, tekeningen en strippagina's.


(Illustraties: IJsbrand Oost)

Graag tot komende zaterdag!

(Illustratie: Eric Heuvel)

Behalve de beursposters en de diverse Max Miller albums hebben we natuurlijk alle Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft bij ons, diverse Donald Duck albums  zoals Vrolijke Stripverhalen deel 16 en het Katrien Jubileumalbum en natuurlijk ook Nieuwe vrienden en de allerlaatste exemplaren van het album van Kleine Napoleon.
(Illustratie: Dick Heins)

Ook Eric en Dick zijn zaterdag aanwezig tijdens de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs. Dick heeft natuurlijk ook zijn succesvolle albumserie 40 Hours bij zich en wellicht ook nog enkele exemplaren van Kleine Napoleon. Bij Eric zijn de diverse January Jones-albums te verkrijgen, maar ook Quaco, Carbeau, Alleen rond de wereld en uiteraard al Erics educatieve albums inclusief Nieuwe vrienden. En natuurlijk proberen we al die albums te voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen die dat maar wil.
Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zaterdag in Deventer. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.

Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2017

Zaterdag 22 april

Lebuinuskerk

Grote Kerkhof 38

7411 KV Deventer

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl

Geen opmerkingen: