woensdag 5 april 2017

Hel-preview (12)

(Illustratie Danker Jan Oreel)
In de nieuwe Eppo, die vorige week verscheen, bereiken Hel en Julia Den Haag met Toy, Leon en Harry in hun kielzog. Uit de previews die Danker Jan regelmatig op zijn Facebookpagina plaatst weten we al dat Hel en Julia er vooralsnog in slagen om Artemis een stap voor te blijven. Maar aan alles komt een einde. Hier, op het Spui, gaat het goed mis. Is dit, zoals Danker Jan het op Facebook omschrijft, einde oefening?  Je leest het over pakweg drie weken in kleur en met tekst in Eppo.

3 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Benieuwd waarom ze op het Spui beland zijn. Op weg naar Chinatown of het standbeeld van Haagse Harry (haha). Wel leuk zoveel actie in bekende omgevingen als Delft en Den Haag. Vaak geweest voor werk, winkelen en stappen (vooral in Delft).

Kees van den Bos zei

Overigens, ik werk, winkel en stap er nog weleens...ben er nog niet klaar mee.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Leuk om te horen dat de komende scenes van De Sibylle-codex zich in een voor jou bekende omgeving gaan afspelen. Het is vooral aan de input van Danker Jan te danken dat Hel en Julia richting Delft en Den Haag afreizen. Maar ik kom zelf ook wel regelmatig in Den Haag en Delft. Niet alleen voor de documentatie voor Hel, maar vorig jaar ook voor een ander project. En ik ken een paar heel aardige mensen in Den Haag en omgeving, wat ook een goede reden is om af en toe eens die kant op te reizen. :-) Ook toen we in Delft waren voor de documentatie van Hel kwamen Danker Jan en ik daar heel andere behulpzame en belangstellende mensen tegen.

Dat Hel en Julia op het Spui belanden heeft alles met Artemis te maken. Maar dat lees je binnenkort vast en zeker in Eppo. En er hoort nog een verhaal bij wat er op het Spui gebeurt, iets wat ik daar zelf heb meegemaakt, maar dat vertel ik rond die tijd wel op dit blog. Het standbeeld van Haagse Harry zou inderdaad wel een leuke cameo geweest zijn, maar daarvoor reizen Hel en Julia net niet ver genoeg door. Maar wie weet, bij een eventueel volgend bezoek aan Den Haag... :-)

Hartelijke groeten,

Frank