woensdag 21 september 2016

Signeren bij Stripwinkel Akim

Komende zaterdag 24 september signeren IJsbrand en ik het nieuwe Max Miller-album 'Schaduwspel' en natuurlijk ook alle andere Max Miller-uitgaven bij Stripwinkel Akim te Groningen. Het reguliere album van Max Miller 3: Schaduwspel is volop voorradig voor de normale prijs van Euro 8,95.


 
Maar exclusief tijdens deze signeersessie en alleen verkrijgbaar bij Stripwinkel Akim, zal het album tevens in combinatie met een gelimiteerde en gesigneerde Max Miller-prent verkrijgbaar zijn voor Euro 15,--
 
Aangezien er tijdens de signeersessie bij Akim wat meer tijd en ruimte is dan tijdens signeersessies op stripbeurzen neemt IJsbrand bij uitzondering ook alle originele pagina's en tekeningen van 'Schaduwspel' mee, zoals de originele geinkte pagina 1 hierboven.  Een zeldzame kans om het originele tekenwerk eens te bekijken.
 
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Verder hebben we natuurlijk alle Bob Evers-albums in harde en/of zachte kaft bij ons en natuurlijk Nieuwe vrienden en De Spannendste avonturen van Donald Duck nr 8. Als je tijd en zin hebt, kom vooral gezellig even langs bij Stripwinkel Akim. Tot dan!

Max Miller bij Stripwinkel Akim

Zaterdag 14 juni 2014

Vanaf 14.00 uur

Stripwinkel Akim

Ulgersmaweg 14

9731 BS Groningen

Info: http://www.akim.nl/

Geen opmerkingen: