vrijdag 17 juni 2016

De strippublicaties van deze week

Twee weken geleden al aangekondigd, deze week te vinden in de nieuwe Penny (nr 12-2016) op bladzijde 6 t/m 15 het nieuwe verhaal uit de serie Duinmanege: De magische bal'.

(Foto: Susan Sijtsma, © Holco Publcations)

 In dit verhaal, gebaseerd op een plot van de Penny-redactie, heeft de nogal bijgelovige Jasmijn een zogenaamde magic bal cadeau gekregen van haar tante. Ze gebruikt het ding te pas en te onpas op de manege en gek genoeg lijken de voorspellingen van de magische bal keer op keer uit te komen. Zoals bij de vraag op welk paard Jasmijn mag lessen, wat voor soort les ze krijgen en waar de ontsnapte pony Lotte is gebleven. Maar als Jasmijn de magische bal vraagt op welke pony ze het beste kan rijden voor haar F-proefjes, doet de bal een aantal dramatische voorspellingen. De foto's bij dit verhaal werden gemaakt door Susan Sijtsma.

(Illustratie: Danker Jan Oreel)

En dan ook nog een digitale publicatie. In de digitale nieuwsbrief van Eppo, de Eppo Update, van vandaag (17 juni 2016) wordt het nieuws over het tweede Hel-verhaal waaraan Danker Jan en ik samen werken officieel bekendgemaakt, onder het kopje 'Nieuwe strips'. Binnenkort waarschijnlijk meer nieuws in Eppo en sowieso op dit blog.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: