zondag 5 juni 2016

De nieuwste strips... en aankondigingen!

Twee weken geleden al aangekondigd: het verhaal 'Nacht op de manege' uit de fotostripserie Duinmanege.

(Foto: Wendy Vonk, © Holco Publications)

Het verhaal is deze week te vinden op bladzijde 6 t/m 15 van de nieuwe Penny (nr 12-2016). Een verhaal waarin Julia en Manon graag eens een nachtje op de manege bij de paarden willen blijven logeren. Dat lijkt te lukken als ze de laatsten op de manege zijn, terwijl alle anderen vertrokken zijn. Maar van slapen komt niet veel. Vooral omdat er 's nachts op de manege ook van alles gebeurt. En dan is er nog Anna die op de manege woont en de twee heldinnen die nacht natuurlijk niet mag betrappen. De foto's bij dit verhaal werden gemaakt door Wendy Vonk.

Op bladzijde 65 wordt voor de volgende Penny meteen een nieuw Duinmanege-verhaal aangekondigd. In het verhaal 'De magische bal' draait alles om een zogenaamde magic ball die voorspellingen doet. Voorspelling die ook uit lijken te komen. Maar daarover over twee weken meer...

(Foto: © Holco Publications)

Iets langer moeten we wachten op het verhaal van Hans, dat op bladzijde 130 van de gisteren officieel gepresenteerde Stripglossy van Uitgeverij Personalia. Jawel, nr 1-2016 dus. Een prachtig eerste nummer trouwens met Daan Jippes als gasthoofdredacteur. Voor het volgende nummer, dat in september zal verschijnen, kondigt Stripglossy een bijdrage van Hans aan: Hans van Oudenaarden onthult het ware leven van Rhonda.
Hoe? Wat? Waar? Eh...over drie maanden meer daarover.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: