zaterdag 21 maart 2015

Eppo 6-2015

In de nieuwe Eppo (nr 6-2015) vervolgt Rhonda haar tweede avontuur 'Rebecca'.  En in de tweede aflevering, te vinden op bladzijde 12 t/m 14 van de nieuwe Eppo, stijgt de spanning letterlijk ten top. Want Rhonda blijkt niet alleen te dromen over een circusact. In haar slaap lijkt Rhonda die ook nog eens in de praktijk te willen brengen. En dus treffen we Rhonda op pagina 5 van het verhaal op het dak van de villa van Dana Dane aan, al slapend en klaar om de stunt in praktijk te brengen. Beneden gaat intussen de discussie tussen Villafranca en Cagman door en blijkt dat broer en zus elkaar eigenlijk niet zo erg mogen. En er meldt zich een nieuwe figuur bij de villa. De geheimzinnige motorrijder waar Hans een tijd geleden al over berichtte. Wie of wie belt er aan bij de villa. En... wie klopt eraan?

Verder besteedt Eppo aandacht aan de Stripdagen en in het bijzonder aan de uitreiking van de Stripschapjaarprijzen. Allereerst geeft hoofdredacteur Noel Ummels in het voorwoord op bladzijde 2een korte terugblik op zijn deelname aan de Stripschapcommissie, dit overigens voordat Noel in beeld was als de nieuwe Eppo-hoofdredacteur, de uitreiking en de vergaderingen over de nominatie voor de Stripschapprijs en de Stripschappeningen die onder andere Floris van Dendermonde en De jaren Pep ten deel vielen.
Het complete overzicht van alle winnende Albums van het jaar, met de bijbehorende prijzen valt tenslotte te lezen op bladzijde 24 in de rubriek Varia onder de titel 'Prijzenregen'.

Prettig weekend allemaal!

(Foto's: Cindy Horevoorts)

Geen opmerkingen: