zaterdag 7 maart 2015

Albums van het jaar!!!

(Illustratie: Mau Heymans, ©Disney)
 
In de categorie Jeugd, bekroond met de Stripschappenning en de Peter de Smet-speld.


(Illustratie: Eric Heuvel)
 
In de categorie Avontuur en vermaak, bekroond met de Peter de Smet-speld.

Stripschapcommissie, al onze trouwe lezers en iedereen die op deze albums gestemd heeft, heel hartelijk bedankt!

5 opmerkingen:

Hans van Oudenaarden zei

Fantastisch ! Wat een prijzenregen op onze Frank's hoofdje! Eindelijk gerechtigheid! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar MEEEEER dan verdiend! Van harte, goede vriend!

Hans van Oudenaarden zei

Zijn er foto's van de de prijsuitreikingen? Wat hebben de prijsuitreikers over je gezegd? Wat heb jij in je (drie) speeches gezegd? Meer info, Frank ! Wat heb ik gemist?

Frank Jonker zei

Ha Hans,

Dank je voor de felicitaties. Inderdaad, wel jammer dat je er niet bij kon zijn.
Zoals je weet komt er na een stripbeurs een traditioneel beursverslag. Maar het wachten is altijd even op de foto's. Inmiddels heb ik een aantal foto's van de prijsuitreikingen, met dank aan Alex Odijk en het Stripschap. Over een paar dagen zal ik alvast een verslag van de prijsuitreikingen plaatsen, zodat Rhonda nu nog even bovenaan de blog blijft staan. Enne... speeches waren er niet echt, eerder een soort korte interviews. Maar toen we de kans kregen om een aantal mensen te bedanken, heb ik natuurlijk ook jouw naam genoemd. :-) Binnenkort meer daarover op de blog. :-)

Hartelijke groeten,

Frank

Mariella zei

Hoi Frank,
Als jij meer foto's of andere foto's nodig hebt, laat het dan even weten. Ik heb het verslag op de website zelf vrij beknopt gelaten om het niet te lang te maken. Foto's heb ik van zat en zeker van jou. Dat krijg je als je tot drie keer toe terug komt :-). Zegt zeker wat over jouw werk!
Groetjes,
Mariella Sormani

Frank Jonker zei

Ha Mariella,

Dank je voor het aanbod en voor de complimenten. Foto's als herinnering aan de toch wel heel bijzondere prijsuitreiking van vorige week zaterdag zijn natuurlijk van harte welkom. :-)
Alex stuurt me ook nog foto's toe van de Stripdagen. Maar wat ik al zeker weet dat daar niet bij zit, zijn foto's van de presentatie van BK Strips door Caroline. Als je die voor me hebt, graag. Die kan ik sowieso goed gebruiken voor het verslag over de Stripdagen dat ik later deze week nog de blog wil posten. Verder wacht ik voorlopig even de foto's van Alex af. Als er nog is dat ik goed kan gebruiken, stuur ik je zeker even een mailtje. Alvast heel hartelijk bedankt.

Hartelijke groeten,

Frank