zaterdag 25 oktober 2014

Drie aankondigingen

Ook IJsbrand heeft inmiddels op de Max Miller Strips blog een blogpost gewijd aan de aankondiging van het nieuwste Max Miller verhaal 'Schaduwspel'.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

En inderdaad, ik ben volop aan het schrijven voor het scenario van dit nieuwe verhaal van Max. Als alles goed gaat, zou er eind deze week wel eens een eerste versie kunnen zijn, waaraan we natuurlijk nog veel schrappen en schaven tot aan de definitieve versie van het scenario. Dan nog documentatie verzamelen en eventueel nog wat herschrijven. Maar het moet toch al heel gek lopen als IJsbrand voor het einde van het jaar niet al de eerste nieuwe strippagina's op papier kan zetten. En vrijwel zeker zie je in de loop van 2015 terug in Eppo Stripblad. Zodra er meer nieuws is, lees je dat meteen op deze blog en op de Max Miller Strips (http://maxmillercomics.blogspot.nl/)

In de nieuwe Penny (nr 22-2014) vind je op bladzijde 65 twee aankondigingen voor nieuwe verhaal die je dit jaar nog kunt lezen en wel in de volgende Penny, nr 23-2014, die op 5 november in de winkel ligt. Allereerst is dat de nieuwe Duinmanege-strip. Een fotostripserie die in Penny 22 van start gaat en waarvoor collega-scenariste Sabra Kemner en ikzelf de scenario's schreven naar aanleiding van de plots die onder andere mede door Sabra bedacht werden. Sabra schreef zelf het scenario voor het allereerste Duinmanege verhaal, maar ik mocht de tweede schrijven. En dat verhaal, mijn eerste fotostrip trouwens, lees je over twee weken in Penny.


En dan gaat er over twee weken nog een nieuwe serie van start: Volle Maan. Evy, Tara, een mysterieuze merrie, een valse gravin... Afijn, een tipje van de sluier wordt al opgelicht in de aankondiging op pagina 65 van Penny 22 die nu in de winkel ligt. Maar vanaf vandaag is er op Penny TV ook een speciale teaser te zien van deze nieuwe stripserie. Je vindt hem hier:

(Illustraties: © Holco Publications)
http://www.penny.nl/pennytv/video/teaser_volle_maan_een_nieuwe_serie/

Veel plezier alvast en prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: