dinsdag 8 februari 2011

HELP ME, RHONDA - JOURNAAL, episode 7.

Terug naar de chronologie, Hans. Deze "journaal posts" vormen nu immers nog steeds geen dag-tot-dag journaal. Het is nog steeds allemaal een soort voorgeschiedenis. Je was ergens gebleven bij de voorgesprekken met Hanco enzo. Dat je zelf wilde gaan meedenken in dat s c h r i j f p r o c e s. . . .?Weer thuis uit Arnhem, na de Dudok lunch. Eind vorig jaar. Het globale verhaal helemaal doorgesproken. Een hoofd vol Rhonda. Hanco zou nu dus het voortouw nemen en aan het schrijven slaan. Maar Hanco was óók extreem druk, dus het kon wél even gaan duren. Een paar maandjes, ofzo? SSHT! Superjammer, want ik was er nu eigenlijk wel aan toe om met onze Rhonda aan de slag te gaan.
Oude stoffige map uit de kast gepakt. De Rhonda map. Vijftien jaar niet in gekeken. Schetsen, fotokopietjes, kattebelletjes, probeersels, studies. Wie IS die tekenaar? ben IK dat? Een bijna vergeten wereld.
Weetjewat? Als ik dan toch al die ideeën had? En mee wilde doen aan het schrijven? Misschien moest ikzelf maar es beginnen met dat scenario!

3 opmerkingen:

Henkus zei

Oh, wat spannend...!

Anoniem zei

mooie plaatjes. Meer, meer meer!
Bas

Hans van Oudenaarden zei

Dank!