zaterdag 1 januari 2011

NIEUWE Bob Evers strip . . .

Een nagelnieuw jaar aan onze voeten, blogmakker. Ik hoop dat je een beetje fijne dagen hebt gehad. Laten we, jij aan jouw kant en ik aan de andere kant van je beeldscherm, proberen er iets goeds van te maken, van dit 2011!

Okee, genoeg prietpraat. Het begin van een nieuw jaar. Tijd voor plannen en de balans, enzo. En dit IS de B o b   E v e r s  s t r i p b l o g, immers ! Tijd ook voor de vraag . . ."Hans, beste BE-striptekenaar, ga je nou dit jaar nog es beginnen aan een nieuwe Bob Evers strip?? Hm?"

Blogvriend, het antwoord is . . . "JA".

. . . maar éérst ga ik RHONDA doen.Misschien weet je het nog wel. Er bestaan pagina's van een Vano strip met de naam  RHONDA of  HELP ME, RHONDA , die nu al meer dan 16 jaar onderin de VANO archiefkast branden. Op 17 mei  van dit jaar hebt ik al es iets over deze love-baby geschreven op deze blog. Dat ik vorig jaar schrijver/tekenaar Hanco Kolk was tegengekomen en dat Hanco toch zo vreselijk graag wilde dat ik deze twintig (!) pagina's nog OOIT es zou gaan afmaken.Nou, het is begin januari 2011. Ik ga het officieel melden, hier. Het is nu echt aan het gebeuren, as we speak. De afgelopen maanden hebben Hanco en ik de oude scenario's en tekeningen doorgewerkt en een manier gevonden om het spul, met behoud van een groot deel van het oude tekenwerk, aan de basis te krijgen van een nieuwe strip. Hermontage. Volwassener toon. Minder puberaal. Minder Eppo. Veel is veranderd, veel is behouden. Maar het is nieuw! Het is ambitieus. Het is rete-spannend.

Planning productie nieuwe Bob Evers? Eind 2011.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Caroline, Hans en Frank,

ik wil jullie allereerst het allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. Mooie productie, veel plezier tijdens het tekenen en voorbereiden, maar vooral tijdens de signeersessies die er dit jaar vast ook weer zullen zijn.

groet, Carlos

Henkus zei

Hans, Frank en Caroline, ook op deze plek nog een heel fijn 2011 toegewenst!
Dit ziet er superspannend en veelbelovend uit en ik kan maar moeilijk wachten op het uiteindelijke resultaat...
Gelukkig hou je ons goed op de hoogte via deze blog.
Of komt er nu een nieuwe blog; "The Making of Rhonda"...

Otto zei

Ja hallo, eerst heeft meneer het nodig om er "ff" tussenuit te gaan en het briljante puppy from hell te maken en nu we eindelijk weer van het vervolg van Bob Evers zouden moeten kunnen gaan genieten komt Rhonda om de hoek kijken. Ik ben de eerste die zegt dat je "dat oude lijk" uit de kast moet halen maar naar mijn smaak mag ´t nog even in de la liggen hoor.
Waarom niet om en om, eerst weer een Bob en dan weer wat anders?

Ik ga hoe dan ook naar de rondingen van Rhonda uitkijken als Bob maar wel op schema blijft!

Anoniem zei

He Otto,

Een beetje meer eerbied voor deze oude dame! Ik vind het er geweldig uitzien en verheug me op deze strip. Maar met Otto deel ik de zorg om Bob Evers. En ik hoop dat die ook in leven blijft.
Je ehbt assistenten nodig Hans. Om al dit fraais te maken.

Bas

Hans van Oudenaarden zei

En beste wensen aan jullie allen terug!!!